Söndagsgrind!

Japp idag blev det spel igen hemma hos Heideman!

Började med lite turneringar men lyckades inte komma i pengarna i någon alls. Sista turneringen jag körde var en 50k garanterad där jag började bra och låg top 50 efter bara några händer av 1500 personer. Sen blev jag ganska kortdöd och fick bara några småblinds ibland. Sen då jag hade cirka 9K i marker så fick jag se AK och höjde från mitt position till 1200 med blinds på 200-400 och ante på cirka 25. Knappen höjde till 3600 och jag funderade ifall detta var handen. I vanliga fall hade jag nog slängt här då han antingen har QQ, AA eller KK. men med tanke på min kortdödhet och för att han hade ungefär lika mycket som mig så kan jag trycka här och försöka få han att folda en hand som JJ,1010 eller rentav QQ så jag trycker in cirka 6K till för honom vilket han blixtsynar och visar QQ. Q på flopp och jag är i princip ute (150 kvar) åker nästa hand då jag har bb. Så Pokerstars slutade på ett hyfsat minus. Skulle tippa på cirka 150-200$. Dock fortfarande 200$ + på pokerstars efter inköpet och någon gång snart kommer nog ett finalbord.

Heide gick det riktigt bra för idag. Han spelade en rebuy turnering med 3000 personer och Kom 9a. han fick väl ungefär 1000$ för det men åkte ut lite oturligt med QQ då en snubbe höjer från mitt position och han går all in från BB med ganska mycket till och snubben blixtsynar med KJs. Floppen kommer färgdrag för KJ och turn visar K och Heide är ute. Tråkigt där då 1an tog hem 22.000$. Menmen en 9e plats för både mig och Heide nu så nu väntar vi bara på Jimmy som varit med nu några gånger men inte redigt fått in det där flytet. Dock har jag väl backat cirka 500$ på 2 dagar nu men det är inte så farligt eftersom det är på mitt pokerstars konto där jag bara spelat med vinsten då jag kom 9a. Nu är det nyårsafton vilket betyder

1. Ett nytt år med ganska stora förändringar
2. Rakebacken kommer och den kommer ligga på cirka 440$ vilket jag är nöjd med och min bankrulle också.
3. Nyårslöften 1. Äta mindre skräpmat, 2. Börja träna på gymmet seriöst!

Ja det var nog allt för detta året Gott nytt år till er alla

/ SysteM






December:+950$

9a i 50K

9a i 50K


Varje gång man spelat en turnering på Pokerstars så får man ett mail. Änsålänge har jag dock bara 2 mail. varav jag spelat cirka 10 turneringar.

Lördagspoker?

Idag var jag inne med min kassa laptop i karlskrona på onoff och lämnade in den. Hoppas få tillbaka den i fungerande skick snarast! cirka 30 sekunder efter uppstart kom det fram en blåskärm där det stog fatal error och sen startande den om. Är det bra?

Nåväl sen blev det hem till familjens hus för att låna morsans laptop för att sedan dra till Heide och spela lite poker. Gick ganska bra i början då jag började med att lira en 55$ turnering på Pokerstars där det var 1600 spelare med och jag lyckades komma på en 114 plats då jag hade KQs och floppen kom 10,A,x med 2 i min färg och min motståndare bettar ut 6K då jag har höjt 5K preflop. Jag höjer upp till 20K och då trycker han all in för 2Ktill vilket jag synar och han visar K10. Skumt spelat av han alltså. Jag höjde till 20K för att min hand skulle se extremt stark ut men det ville han inte tro på.Jag missade helt men  fick 137$ för det men det spelade ju inte så stor roll då jag sedan spelade en 109$ turnering där jag inte kom i pengarna. Blev sedan lite cashgame på Mitt mer seriösa konto men det gick tyvärr inte speciellt bra där heller och jag torskade cirka 80$ direkt på 0,5-1 Inga potter stämde och jag bluffade med en ganska stor bet på rivern då jag missade mitt öppna stegdrag som jag bettat hela vägen och jag trodde att han hade Andra paret på bordet eller sämre men istället så hade han topp par med 5a kicker och synade bara hela vägen. Nåväl så kan det gå. Den potten slutade väl på cirka 110$.

Sen tryckte jag även en all in med ett öppet stegdrag och ett överkort på floppen och han synade även där efter att det gått raise 4 han höjjer till 8 och jag höjjer till 25 och då trycker han all in för 20 till med topp par och även där 5a som kicker. Alla mina drag missar och potten på 100$ går till honom. slutade totalt 70$ back ungefär på cashgamet och bestämde mig för att spela 100K på Pokerstars med min extremt taniga rulle för att sedan åka ut då jag blev väldigt shortstack med 1010 mot AKoff. Tråkigt!

Även Jimmy var med och lirade idag med sin laptop men det gick inte bra idag för varken mig heide eller jimmy. Men imorgon kanske det blir bättre. Har mina funderingar på Sunday warm up men tror jag kommer skita i det då jag bara har cirka 500$ på Pokerstars. Blir nog mina vanliga 55$ turneringar. där har jag iallafall 10 inköp. Nåväl nu blir det att sova iallafall för att sedan gå upp runt 13 tiden. Godnatt alla

/ SysteM


December: +951$

Torsdag! Turnering och cashgame!

Blev Både cashgame och turnering idag. Turneringen var 50K garanterat för 55$ och det gick ganska bra då jag klarade mig fram till en 9:e plats av 1503 startande. Synd att inte mina KK kunde hålla mot JQ denna gången heller bara. Han satte triss i knektar på flopp. Förra gången jag kom långt och slutade på en 7e plats på Ipoker så var det samma hand fast då satte JQ stege. Nåväl 688$ blev det i den iallafall. 1.an fick 16.000$ Cashgamet har också gått ganska bra idag och jag får vara nöjd.



December:+1,042$(Pokerstars spel inte inräknat.)

Mera spel hos Heide donkey

Blev lite mer Heads up för mig efter turneringarna men dom gick bra och det blev ett litet plus till där. Gott är det. Har för den delen satt in 150$ på Pokerstars för att köra turneringar. Får se hur det går. Änsålänge ligger jag närmare 30$ back där menmen det kommer det kommer(Förhoppningsvis). Japp nu blir det inget spel då jag känner att jag faktiskt har lite rädsla för att torska en del av vinsten men det nollställs efter lite sömn. Godnatt

/ SysteM


December: +822$

Ute ur turneringen.

Gick neråt då jag synade en shortstacks all in med 1010 då han hade AK och drog in ett A. Sen synade jag en dubbling från cutoff med 78 då jag hade big blind. Flopp kom 6-8-9 och jag checkar och min motståndare höjer en halvpott bet och då trycker jag all in och han synar efter lite tänk med A9 och jag får ingen hjälp. och är ute. Menmen nästa gång kanske det går!

/SysteM

Torsdagsturnering update 1!

Fortfarande kvar i turneringen på pokerstars. Dubblade upp nyss med 77 då det blev syn från mig och check runt. flopp A67 och en av mina motståndare höjer pott och istället för att smälla om här så synar jag istället då jag istället för att smälla här och göra en stor gamble om han har ett färgdrag. Jag synar och turn visar 10. Nu kan han ha 89 och har satt en stege men har han det så får han ha det. Han höjer återigen och nu 1200 vilket jag slår om till all in med cirka 2500 till och han synar direkt med A10 för ett 2 par på turn ingen A eller 10 på river och jag vinner potten på 11K. Snittstacken ligger på 5K så jag ligger bra till just nu. Mer info eller info om en utslagning kommer snart / SysteM

Onsdagsgrind hos heide!

Idag blev det spel hos heide och även jimmy som har köpt sig en laptop satt här. Tyvärr så har ju min laptop knasat upp sig så den stationära fick följa med men men det får gå. Jobbigt är det också att någon satans idiot! har snott nummerplåten på min bil så jag måste fixa en ny sådan imorgon. Jag förstår inte varför i helvete någon får för sig att
sno en nummerplåt bara sådär. Menmen åter till pokern!

Började bra med att jag plussade cirka 40$ från en snubbe som var tajt och seg och tråkig så när han skrev brb så drog jag och lirade en doublestack turnering på ipoker som jag åkte ur på en 40:e plats av cirka 130 då jag 2 av 3 gånger fick se ett Ess på flopp när jag re-raisat pre med KK. Satte mig sedan för lite mer heads up och det gick bra då jag plussade cirka 200$. En rolig hand var sista handen då han höjde all in direkt för 95$ och jag synade med KK. Floppen kom KKJ. Då kände jag mig nöjd med 100% vinstchans. Just nu sitter jag och spelar en Turnering på Pokerstars för 27$ där jag just nu har 5000 och snittstacken ligger på 3500. Nåväl vi får se om det blir en klonk eller iallafall lite pengar!

/ SysteM

December:+645$

Tisdag! Juldagen

Igår var det Julafton och jag var hemma hos mina föräldrar och åt julmat och öppnade paket och installerade syrrans nya tv boxer som hon fick i julklapp. Drog hem runt 22-23 och sedan ringde linus och då drog vi ner till jekyll & hyde och drog varsin öl och snackade med lite folk. Sedan blev det bort till valentinos för en Pizza. Mycket fint då jag är så jävulskt trött på julmaten just nu. Sen blev det hem för att sova och sedan upp vid 14 tiden för att då äta några mackor med smör och cream cheese på som jag fått från jobbet, mycket fint!

Har inte blivit någon online poker nu på 2 dagar men idag var det dags igen. Satte mig som vanligt med 100$ på bordet och det började sådär då jag fick köpa in 3-4 gånger upp till 100$ igen då jag torskade några småpotter men sen var det igång igen. Inga speciella spel. Hade antagligen lite lotto i en hand då jag hade K3s och höjde preflop. han höjde över och jag synade. floppade en kung och han bettade ut en liten nätt summa på 9$ i en pott på 15$ vilket jag synade för att se vad han gjorde på turn. Turn 3 och jag får 2 par. Han bettar nu ut återigen fast bara cirka 5$ vilket jag slår upp till 20$ för att han spelar handen väldigt svagt och ifall han har en hand som JJ så vill jag inte låta han få gratiskort samtidigt som att denna höjning känns väldigt bluffig då det är stor chans att jag gjort samma sak utan en hand alls. Han synar och river visar x och han checkar till mig och jag trycker då till med en pott höjning på 60$ vilket han foldar till och i efterhand skulle jag nog bara höjt cirka 35-45 där då jag trodde han var svag. Dock då ser det troligare ut att jag bluffar om jag smäller pottbet. Tog ett inköp av han och han köpte in för 100$ till och jag tog även det när jag höjde upp pre med AA och han höjde up till 7$ (jag höjde 2.5$) vilket jag slog upp till 12$ då han bara hade 50 kvar och jag vill verkligen inte att han ska lägga sig. Flopp 10-10-9 och han trycker all in direkt för cirka 50$ och jag synar då jag är nästan 100 på att han inte har 10an. Han visar A3 i klöver och drar dött på turn. Hoppas pokern fortsätter såhär några dagar nu.

/ SysteM


December: +449$



Casino Cosmopol @ Malmö!

Japp idag har jag varit på Casino cosmopol och lirat en Turnering samt Cashgame. Turneringen gick skit dock kom jag 9:a av 33 startande men inga pengar till mig. Bästa handen jag fick i turneringen var JJ och även AQ en gång då en annan hade QQ och en 3e hade AQ. A på flopp och vi splittade. en annan hand var A10 men den la jag då jag trodde att killen bredvid mig som tryckte all in var riktigt stark. Han visade KK. Precis när jag kommit till finalbord fick jag AJ och pushade all in preflop och fick syn av 1010 flopp J89 alla i klöver men varken jag eller han har klöver turn x river Q och han sätter stegen och jag är ute. Sen blev det cashgame. Börjar med 1500kr på 20-20 och ganska snart har jag 4200 på bordet då jag haft tur då jag hade AK mot en fisk som hade A9 och synade min första positionshöjning. Flopp Axx turn x river A och han trycker all in. Jag sätter inte han på bättre så jag synar och vinner. En annan hand synade jag pre då det var 4 limpers med 10,8. Flopp 7,J,x och jag sätter en gutshot stege. alla checkar till mig jag bettar ut får 2 syn. Turn  9 jag bettar ut igen och nu höjer en min 300 höjning till 800. Jag vill slå om till 1500 över hans 500 men bara för att cosmopol är äckligt och man måste säga RAISE 1500 eller lägga in 1500 på en gång alltså inte först 500 in sen 1000 till så blev det att jag synade hans 500 bet. River visar ännu en 9 och han är först och checkar. Jag tror fortfarande jag har honom så jag betar 500 och han visar J7 och foldar. Typiskt, inte en chans att han lagt sitt 2par på floppen där. Drog sedan ner och åt och sen när jag kom tillbaka blev jag tilldelad KJoff och höjer från sen position. får 2 syn. flopp KJ7 och första killen checkar och andra bettar ut 200. Detta brukar jag se som svaghet på nätet och höjer över men nu har jag ju en hand. Nåväl finns lite drag ute så jag smäller om till 600 och killen som sitter tidigt som är mongofiskig synar och killen efter trycker in cirka 600 till vilket sätter mig all in. Jag synar snabbt då jag inte tror han är speciellt stark. Tror att han har antingen J,7 eller k,7 som mest men mer tror jag på bara paret som tex KQ,K10 eller liknande. Killen i tidig pos. Synar och river visar en dam. Fisken i första position går all in och han efter synar. Fisken visar 9,10 och drog in hålstegen och den andra visar KQ och drog även han ut mig. Potten blev totalt på cirka 9000 kronor och om allt hade gått rätt till så hade 4500 av dom gått till mig. Men istället blev dagen +-0 ungefär pågrund utav turneringsavgift på 1100 kronor menmen så kan det vara. Nu ska jag sova!  God jul / SysteM

282

Jag som hoppades på att det skulle gå raka vägen uppåt nu men ack så fel jag hade!
Inga speciella händer kom dock så tryckte jag in en stor höjning på river för att representera en färg men det trodde inte min motspelare som synade med 2a paret. Sen kan jag väl erkänna att jag inte spelade speciellt bra heller. typ när jag fick AQ och han höjde och jag synade flopp Q hög och jag bara satt och synade ner så dåligt så att jag bara ville spy på mig själv. Nu blir det snart fest.

/ SysteM




December: +282$

Fredag!

Fredag och rigget har faktiskt vänt lite tro det eller ej. åkte dock inte på några värre beats idag heller. Dock heide fick ju en av sina favorit händer heads up. AA mot KK typ för 4:e gången för honom. Och nu lirar han en turnering där det ser mycket ljust ut. Sen har han haft fete flaxet iallafall i början då han hade AA 4-5 gånger och riggade hem det varje gång. Själv kom jag bara itm i en av mina turneringar och det var den billiga. Så blev väl torsk cirka 20$ i turneringar men iallafall lite plus i cashgame. Skulle tippa på ungefär 120$ + på heads up. Spelade en sjuk hand då jag hade 4,5 och satte par och färgdrag på flopp. Han höjde jag höjde över han synade. turn inget speciellt och jag tryckte all in med 53$ i en 52$ pott och han synade med JQ för ett färgdrag även hand. Han missade och jag plockade potten med par i 4or. Den enda handen som jag spelat som jag tyckte var lite riggad var då jag hade k8off och höjde. han dubblade och jag synade. Flopp AK8 och jag checkar han checkar bakom turn bettar han jag höjer över han går all in jag synar han har A5. Turn var föressten en 9a och så var även river och han vann potten. Nåväl nu ska jag hem och sova


/ SysteM


December: +408$

Torsdag!

Japp Spelet idag gick som vanligt inte speciellt bra. Torskade ju cirka 250$ tidigare idag och sen blev det en liten torsk till då mit motståndare höjde preflop till 3.5$ jag höjde till 10$  med AA han synade. Flopp Kxx jag bettar 15$han dubblar till 30$ jag går all in för cirka 60$ till han synar och visar K5s. turn x river 5. blev sedan lite mer torsk till honom om jag inte minns fel. Blev sen lite limit spel fast bara en kort stund sen var jag nere och fikade med några kompisar för att sen komma hem och slå upp ett heads up bord. Gick stabilt framåt och jag har tagit ner min motståndare tills jag fick se JJ.  jag höjer och han höjer över. Funderar på att göra ett omslag här men synar istället bara. Flopp kommer JQx med 2 spader och han som har varit agressorn bettar ut 15$ vilket jag slår om till 37$ och då går han all in för resterande. Jag sätter honom på ett överpar och synar. Han visar 7,4s för ett färgdrag vilket han sedan drar in på river och plockar mig på några dollar. Cirka 60$. Går sedan några händer då jag får se Q10 och floppen kommer 8J10 och båda checkar. turn kommer inget speciellt kort men det ger ett färgdrag. han bettar ut och jag synar med mitt andra par. River kommer en 10a till vilket ger mig triss men det kommer också en färg på bordet och han höjer nu 15$ vilket jag synar och han vänder upp 88 för kåk. Endå så lyckades jag bara torska totalt 25$ och det var pågrund utav raken. skulle gissa på att min triss i tior kostade mig cirka 40$. Jag är iallafall nöjd med mina spel idag även om det gått åt satan. Hoppas på lika stabilt spel från mig imorgon. Godnatt

/ SysteM


December: +247$

Pokern just nu 20/12-07

Ja åter till pokern just nu. Pokern har ju inte gått speciellt bra nu senaste veckan och jag tappat närmare 1000$ och det känns ju inte speciellt bra då jag har min sista arbetsdag imorgon och då kommer jag behöva pokern som inkomst. Men förhoppningsvis så vänder detta snart. Det känns som det är på gång nu. Men frågan är, vad är det som har gjort att det gått så dåligt nu? Ja jag tror mest på en blandning av Otur och tilt och kanske lite av dåligt tålamod och viljan att vinna tillbaka pengarna. Men jag tror att allt som behövs är en hand där jag plockar mina motståndare på 2 stora inköp och så är man på G igen. 1 inköp är ju inte så farligt men när det börjar bli 3-4-5-10 så känns det tungt och ja jag har ju torskat ungefär 9 inköp nu och det är ju inte så skoj. Nu ska jag iallafall ringa och beställa en kebab (Vikingrulle från palermo) och det som är så bra är att den är så stor så man kan ha den i 2 dagar. Hoppas att ni som läser denna blogg lyckas bättre med pokern än vad jag gör just nu.

/ SysteM


Torsdag och Rigget fortsätter!

Japp rigget fortsätter även idag. Dock inga speciella händer. gjorde en del stora bluffar därav en där jag trodde han bluffade med missat färgdrag eller stegdrag men istället så hade han synat mina ganska stora höjningar både flopp och turn med lägsta par och sen träffat en triss på river. och då synat min check raise all in. rätt så saftig pott blev det men moves måste göras ibland. En annan ganska stor pott blev det då jag satte triss på floppen Q,5,5 men då satt han istället på J5 och hade högre triss. Men nu känns det faktiskt som det vänder snart. För det måste det väl? / SysteM


December: +372$

Onsdag = Riggad!

Haha ja ska man skratta eller gråta? blev lite mer spel hemma hos mina föräldrar på deras laptop men det gick bra? nej. Började med att jag får 2 par på floppen Q,10,7  med 10,7. han var preflop agressorn och höjer. Jag höjer över och han synar. Turn kommer en 9a. Vi blir all in och han visar 99. dock så var 50% av stackarna inne på floppen. var en del liknande saker som hände så bankrullen gick ännu mer neråt. Bankrulle info kommer senare ikväll. / SysteM


Onsdag. TILT!

Idag är det tilt. Började med mina 75$ mot en som satt med 50$ han gick ganska snabbt upp sig lite och fick lika mycket som jag dock köpte jag upp till 75 då. sen får jag se KK från blinden. Han synar bara och varje gång han har gjort det innan så har han foldat när jag höjt så jag höjer igen och hoppas att han äntligen ska ha en hand nu när jag har såhär bra. Jag höjer till 3$ och han höjer upp till 8$. Jag funderar ett tag men tror då att det är större chans att jag får alla pengarna ifall jag väntar på en flopp och inget ess kommer. Har han då tex A 10 och floppen är 10 hög kommer han ju aldrig lägga den och jag kommer förhoppningsvis få alla pengar. Jag synar och floppen kommer alla klöver och jag har inget klöver. Jag checkar vilket jag alltid gör då jag inte varit agressorn preflop och han bettar ut en ganska låg bet på 4$ vilket jag slår upp till 16$ vilket är vad potten ligger på och då går han all in för 54$ till. Vad ska jag tro att han har här? Kanske AJ med esset i klöver? en färdig färg? ett set? eller kanske JJ för ett överpar till den 10 höga floppen? svårt att lista ut men färg tror jag inte för då hade han inte bettat så hårt och har han set får han ha det jag släpper inte mitt överpar då jag har dom flesta händerna slagna. Jag synar och jag får till min förskräckelse se 2 Äckliga ess på hans hand.  What to do?  Visst det är en ganska trolig hand med hans spel preflop men sen var det så att under kanske 10 gånger han hade synat från knappen hade jag höjt cirka 9 gånger och då kan det ju vara så att han sitter med en ganska marginell hand. Nåväl där rök väl cirka 100$ och sen ytterligare lite då jag tiltade lite och spelade bara för att vinna tillbaka inte alls för spelets skull vilket därav gjorde att jag blev bluffad då jag hade Andra par med 9,10 men kunde inte sätta han på topp par men inte heller kunda jag sätta honom på en färg som kom på river men endå så vägrade jag syna och han visade Ess hög och tog hem en pott på cirka 70$. Satte mig sedan ner med endast 50$ mot en som hade 40$ och hade lite flyt då jag satte färg med K hög på flopp och han försökte bluffa mig med 3.e paret  på brädan. Men back blev det iallafall idag tyvärr och då jag inte riktigt känner suget till att spela efter allt så blir det inget mer spel idag. Godnatt / SysteM


December: + 805$ (1000$?)

Måndag & Tisdag!

Både igår (Måndag) och idag så har jag inte spelat en enda hand. Dels pågrund utav att jag körde till göteborg igår och kollade på Marilyn Manson i Scandinavium vilket var en mycket bra konsert om man ser förbi förbandet. Tycker verkligen inte om Turbonegro! Och idag har det inte blivit mycket spel då jag sovit 4 timmar inatt och inte känt mig sådär superpigg men imorgon ska vi se ifall det kan bli lite spel även om jag har vissa saker att göra! Vad ska man nu säga om Söndagens spel? Ja jag skulle nog vilja skylla på otur men jag tror även jag gjorda en del dåliga syner och en del dåliga spel som inte kostade speciellt mycket hand för hand men tillsammans så blev det en hyfsad summa. Torskade nästan 300$ på Heads up och sen då cirka 110$ på turneringen. Förhoppingsvis har man lite flyt imorgon ifall man ska spela. Lycka till alla / SysteM


December: Samma som föregående inlägg.

Ute ur turneringen!

Japp det blev endå ganska långvarigt. Slutade som 82 av nästan 300 startande. Var nästintill kortdöd hela turneringen och åkte tillslut då jag synade från bb med AJs när knappen tryckte in degen. Hans KQ förbättrades och min AJ gjorde inte och därmed var jag ute. Sen blev det klart tilt i Cashgamet. Fyfan det gick inte bra alls. En av snubbarna jag spelade mot satte set 4 gånger varav 3 gånger jag satte topp par med bra kicker. Stege 1 gång då jag hade Topp 2 par med AJ och färg en gång då jag hade triss i Ess. Lätt att vinna då? Nej ibland går det bara inte antar jag. Spelar kanske inte speciellt bra då jag åkte ur turneringen. Det hela påminner mig om när Heide lirade sunday million. Han åkte ur och tiltade bort en liten fin summa pengar. Kanske var det samma sak som hände mig idag? ja jag vet inte redigt. Minus blev det iallafall idag och ganska rejält också. Återigen jakt på 1000$ plus för månaden men det ska nog ordna sig. / SysteM




December: +927$

Söndags Turnering!

Ikväll blir det Turnering!

25.000 Guarantee med 100+9$ inköp. En klonk i den hade varit fint. mer info kommer senare!/ SysteM

Söndag och lite spel.

Blev lite spel. Inget speciellt hände. Mötte en kille som var ganska tight men jävligt aggro när han väl var det. Fick som tur va träffa lite händer mot honom vilket resulterade iallafall i lite plus även om det kunde varit mer om jag hade spelat lite annorlunda i sista handen då han satte triss på river och jag satte kåk. Blir säkerligen mer spel senare! / SysteM


December: +1297$

Äckliga Lördag

Söndag och det blev lite kvällsspel. Synd att det var så äckligt bara. tog några matcher och var nöjd men sen kom missödet. Torskade mot en kille så han hade tagit nästan 100$ av mig. Sen tog jag tillbaka allt och fick se 66. jag höjde preflop och han höjde över vilket var ganska vanligt. Floppen kom QQ3 han bettar ut ganska starkt och jag trycker han all in. Han steker och steker och jag hoppas att han har typ A3. Syn tillslut och han visar AJ i hjärter. Det ligger 1 hjärter på brädan. Sjuk syn? nåväl Turn och river visade båda hjärter så han tog allt. tröttsamt? Jo men what 2 do. Gjorde även en dum syn sen i slutet men det beror väl lite på tilten. hade 1010 och flopp kom J hög. Jag höjde han höjde över jag synade och sen synade jag hela vägen. Han hade J5 och drog in 2 par på river. nåväl. cirka 110$ back till honom äckelhoran! aaja nu blir det nog inget mer spel ikväll för nu är jag tilt. / SysteM

Självklart blev det mer spel! Fast faktiskt blev det Fixed limit. Jävligt skumt spel och jävligt svårt att bluffa. Även om det går. blev lite plus iallafall.

Pågrund av att jag inte hade något att göra så blev det lite NL heads up och det gick ganska dåligt i början då jag torskade cirka 70$ men plockade sedan en kille på cirka 200 i en pott där jag hade 8,10off och höjde från knapp så höjde han över och jag synade. flopp 8,8,x med färgdrag ute. han bettar jag höjer över turn kommer en 6a och han höjer. Jag är lite orolig för 66 men ska jag fega ut så lätt så borde jag inte spela poker så jag trycker all in och han synar och visar AJoff. Han har bara Ess hög. Sjuk syn men hade jag inte haft en 8a så hade han haft mig. Sjuk kille som jag sedan fick reda på vara från Dublin. Tack Dublin =)
Efter det hände inget speciellt och jag lämnade bordet när jag hade 300$ pågrund utav att klockan är ganska mycket. Plus blev det totalt idag iallafall och en jävla massa rake har givits till pokersidan. Sleep time / SysteM

December: +1252$

December: +1167$

Lördag morgon!

Japp idag är det lördag och pokern började bra med att jag plockade en snubbe på cirka 90$ men sedan efter det gick han på monstertilt och tryckte hela tiden och jag träffade absolut ingenting alls. Men tillslut får jag K2s och höjer preflop och han dubblar. Jag floppar nöten. 3 spade på brädan inklusive spader Ess. Han checkar och jag checkar bakom. turn han bettar ut och jag dubblar och han dubblar igen. Såhär har han gjort tidigare river visar en 3a vilket parar bordet men med tanke på att han är på tilt finns det inte så mycket  jag kan göra . potten ligger på cirka 60$ och han höjer 97$ till vilket jag synar och är ganska säker på att jag har bäst han men icke. AA visar han på hand och har satt en kåk på river. Dock är jag nöjd med mitt spel. Hade bordet inte parat sig hade jag endå fått alla pengar på river. Menmen så är det. back cirka 90$ änsålänge men det kan nog komma igen sig lite senare för nu känner jag tilten i kroppen och tänker inte spela! / SysteM


December: +1130$

Turnering Del 3. SLUT!

Japp Turneringen slutade på ett ganska brutalt sätt. Hade gått all in 2 ggr nästan precis efter varande med A5s och en liknande hand och så plockar jag upp AA bara 2 steg efter BB och jag har cirka 4k i marker så jag beslutar mig att trycka all in och försöka få någon att syna med A10 eller liknande och syn får jag. Av JJ och floppen kommer en äcklig Knekt och så var jag ute. Tråkigt värre menmen jag höll tålamodet i slutet även att jag var shortstackad + att dagen slutar på plus. Godnatt alla / SysteM

December: +1261

Fredagsturnering Del 2!

Första pausen har varit och jag låg riktigt kritiskt till ett tag med bara lite över 1000 i marker men tryckte med KJ fick syn av A8 och floppade 2 par och vann så sitter nu på cirka 3K igen och ska försöka få en värdig hand att dubbla med men änsålänge får jag bara skit och det är ju tyvärr ganska svårt att sno potter när man knappt har 5 bb's. 67 spelare kvar! Average ligger på 11K

Fredagsturnering Del 1!

Turneringen gick bra då jag dubblade upp precis i början med 55 på floppen 3,5,9 och en som höjt preflop gick all in med 76off. sen har jag legat lågt. Försökte sno en pott och torskade cirka 800 där. Ligger nu på ganska exakt average. med 141 spelare kvar av 262 startande. 30 platser betalade. Jag har 5.280 i marker. började med 3K blinds 75/150. Hoppas på klonk!

Fredag! En svängig dag

En svängig dag? Ja det kan man väl säga. Börjar med att jag lirar 0,5-1 med 75$ i stack och har K7. Han höjer jag synar. Flopp 3,7,K vilket är en bra flopp för mig med högsta 2 par och han checkar vilket han brukar göra när han har en stark hand. Turn kommer 10 utan något färgdrag och jag checkar igen för nu vet att han kommer satsa vad han än har. Han bettar ut och jag höjer hans 4$ bet upp till 12$ vilket han slår upp till 20$. Nu blir jag lite orolig. K10 sätter sig på mina läppar men går det att lägga K7 här? I Heads up? Nej det går inte eftersom han kan ha en hand som AK eller K3 och då har jag honom slagen. Jag höjer till 55$ han går all in och jag synar. Han har 33. FAN! River K och jag vinner potten =) gott. Efter det blev han lite tilt och jag vann några fåtal $ till men jag träffade inga märkvärdiga händer så jag kunde inte få betalt. Fick sedan lite besök i lägenheten av Jens och min Far som kollade runt lite. Jag har tidigare under kvällen varit på julbord så jag åkte med farsan dit och lånade hans bil tillbaka då han ville vara kvar lite längre. sedan efter cirka 45 minuter åkte han med Jens hit. Senare på kvällen blev det mer spel och jag satte mig ner för att spela lite heads up till och det gick en jävla massa fram och tillbaka men tillslut drog jag längsta strået. En hand åkte jag enligt mig själv på en lite kall kortlek då jag höjde ur position med 33 då han bara synat och floppen kommer 3,6,7 med ett färg drag jag bettade han synade. turn kom inget speciellt kort han checkar jag bettade han dubblade och han hade inte så mycket kvar så jag tryckte han all in och han synade med 4,5 för nöten. Men sen Fick jag lite tur då jag satte en gutshot stege på turn med A,3. Floppen kom 4,5,8 med färgdrag och han dubblade min höjning på 4$ på flopp upp till 8$ och jag synade. Turn kom en 2:a och han höjde 4$ återigen vilket jag slog upp till 12$ han synade river kom en 10a och jag gick all in för 35$ och han synade och visade 4,5off för 2 par. Handen precis efter var ett riktigt dåligt spel av honom. Jag höjer preflop han dubblar jag synar med J10off. Flopp QQ3. 2 hjärter på brädan. Han checkar jag checkar. Turn 9 han checkar jag checkar då jag tror att han har en dam. River J han bettar 3$ jag synar bara han visar Q5. Hade han bettat både turn och river hade han fått betydligt mer. och hade jag fått min stege hade jag med största sannolikhet fått alla hans pengar. Nåväl lite plus blev det idag på Cashgame fronten. Men turneringar då? Jodå ikväll ska det liras en turnering. 33$ kostar det och det är en Doublestack turnering på Ipoker. Mer info kommer i nästa inlägg!

Torsdag och helgen närmar sig!

Igår Onsdag så skulle jag lägga in Windows Xp på min bärbara dator tänkte jag då det kom blåskärm och grejer på den, men icke och nu är den helt död så jag har beställt ett par återställningsskivor från Hp som jag får om 11 dagar. Känns som en evighet. Inget pokerlan på 11 dagar liksom! Men jo det kommer säkert bli att jag drar upp den stationära istället. Så mycket plock är det inte så. Angående Pokerspelandet så har det gått bra idag då jag spelade mot en ganska skum kille. Men tillslut fick jag lite pengar av han iallafall. köpte in för 75$ och slutade på cirka 190$ vilket jag är hyffsat nöjd med + att jag ska gå och lägga mig tidigare idag också så det får vara nog för idag. Sista handen var ganska interessant. Jag höjde preflop med J6off vilket är ganska löst men killen var rätt tajt så. Han synar och floppen kommer K63 med 2 spader och han bettar direkt ut 3$ vilket är första gången han gör.  Han har många gånger innan bettat ut potten på 5$ men inte 3. Jag anar ugglor i mossen så jag synar bara denna gången. turn kommer en 6a och nu är jag ganska säker på att jag har honom men då bettar han ut 10$ direkt och jag funderar på hur jag ska göra. Ska jag syna då jag har position på honom och kanske låta han bluffa bort alla sina pengar på river eller ska jag slå om här och hoppas att han har en Kung? Jag tror bestämt det är bäst att bara syna här då jag har position på honom och ifall färgen kommer så kommer pengarna åka in i vilket fall. Så jag synar och river kommer en 9:a och färgen går inte in men tyvärr så checkar han till mig och jag bestämmer mig för att bluffa att jag har ett färgdrag men har missat. så jag bettar ut pott på 31$ för att till 100%få det att se ut som en steal så då går han all in för 13$ till vilket jag måste syna även om jag anar att jag kommer få se en bättre hand. Han vänder upp K7 och jag får potten. Hans spel är snyggt. Att checka river för att låta mig betta ut ett missat färgdrag men att sen gå all in? Syn hellre isåfall! Nåväl blev plus idag iallafall och nu ska jag dra mig till sängs. Godnatt alla bloggläsare / SysteM

December: +1100$

Onsdag. CHOCKER!

Del 1.

Som vanligt blev det heads up och jag hade gått från cirka 70$ upp till 115$ och han hade återinköpt till 100$ . Jag höjjer till 2$ med 97s och han höjer upp till 8$ vilket jag synar då båda har mycket på bordet och ifall jag träffar bra kan jag vinna en riktigt stor pott. Floppen kommer 8,10,10 och han bettar direkt ut 13$ vilket jag synar snabbt med mitt öppna stegdrag. Turn kommer en 6a och jag sätter min stege och han bettar då ut 26$ , Vad ska jag sätta honom på här? A10,K10,AA,KK,QQ finns ganska många troliga händer men jag tror faktiskt mest på att han har en hand som A10 eller K10 här. Kan ju såklart också vara en bluff eller ett färgdrag med AK i hjärter då det kom ett färgdrag på flopp. Men för att komma till saken så synade jag för att få kanske alla hans pengar ifall han bluffar och då även förhoppningsvis få alla pengar om han har triss i 10or. River kommer inget speciellt kort och han går direkt all inför 58$ och jag synar såklart och han vänder upp 1010. Detta var nog dagens skummaste spel. Visst det lönade sig och 1010 hade jag verkligen ingen aning om att han hade men endå. Sjukt att betta ut såpass hårt på flopp turn och river med floppat fyrtal. Som jag sa så trodde jag mest på en 10 eller en bluff. Faktiskt mest en bluff. Snacka om att vara ute och cykla. Blev back cirka 55$ och efter den så blev jag så trött på poker så jag ska göra lite mat istället. / SysteM



Del 2.

Blev lite spel nu ikväll och lite plus också. Mötte världens sjukaste synade mina flopphöjningar och även turn höjningar med inget alls ibland. Jävligt jobbigt i heads up då jag var helt kortdöd förutom 2 händer där jag satte triss i 9or och triss i 4or. Nåväl nu ska jag sova godnattens / SysteM

December: +982$

Onsdagspoker!

Pokern har idag hoppat fram och tillbaka en satans massa. började med att ligga back 70$ då jag hade 44 på flopp 4,9,10 och vi tryckte all in och han hade 99. Sen gick jag upp till plus 20$ sen ner till 200$ back och sen upp igen för att ligga cirka 160$+ men avslutar dagen istället på cirka 60$+ då jag är lite trött. Phew. inga speciellt märkvärdiga händer som jag kan komma på nu menmen. Godnatt / SysteM


December: +993$ (snart 1K$ förhoppningsvis! whoho)

Pokern Just nu! 11/12-07

Pokern just nu ja. Just nu ligger jag inne i ett bra flyt och när jag gör det har jag knappt några förlustdagar alls. Om jag förlorar blir det ofta att jag sätter mig senare och vinner igen allt + lite till. Brukar ofta vara så för mig och sen plötsligt kommer det några dagar då det bara står helt still och jag varken förlorar eller vinner överhuvudtaget. Just nu har det varit ganska lugnt med beatsen också. Om man inte ska räkna beats efter flopp då men då kan ju vad som helst hända. Som tex min AA mot J10 då jag satte Set och han stege eller då jag hade 3,5 och han AK med flopp A24. Sånna vill inte jag kalla beats med tanke på att dom stora pengarna åker in efter floppen och det är ju då man ligger bra/dåligt till. Men ja som sagt Pokern går bra nu och jag känner mig ganska nöjd sålänge den gör det och jag kan ligga på ett bra snitt varje dag(90$). Något annat kul som nu är bestämt är att jag och Heide ska dra våra lata rövar ner till Casino Cosmopol,Malmö den 23:e December för att lira en Turnering. Turneringen är en vanlig freezeout(ingen möjlighet att köpa in) och kostar 1000+100 svenska kronor och det kommer att vara 50 personer med. Ska bli jävligt roligt faktiskt att spela en riktig Pokerturnering och förhoppningsvis kan man klonka också. Blir även att man tar med några extra tusen för att spela cashgame ( Då det är det jag spelar mest). Nej nu ska jag återgå till jobbet/Fikat.

/SysteM

December: +921$


Måndagsgrind hos Heide!

Idag blev det jobb från 09:00 till 16:30 vilket var mycket tungt. Men sen när jag kom hem blev det nästan direkt avfärd till Heide för att Spela lite. Började bra och jag fick ner min motståndare hyfsat (jag har cirka 150$ och han har 60$. Jag började med 70$) och så får jag se AA och min motståndare som är ganska agressiv höjer från knappen till 3.5$ vilket jag slår om till 9$ och han synar. Flopp AKQ i olika färg. han checkar och jag bettar ut ganska stort cirka 3/4 och han dubblar. jag ser ingen mening att slowspela utan går all in för att förbjuda drag och den enda handen jag behöver vara orolig för är ju J10 men just nu känns det som att den är i högsta grad trolig. han synar och visar J10 och jag får inte dra ut. Surt men what to do? går några händer och han ligger på nästan 200$ då jag har 50$ som minst men sen kommer vändningen och jag tar en ganska stor pott med 2 par mot topp par topp kicker. och det blir ett hyffsat + iallafall. och nu ska jag dra mig till sängs. Godnatt! / SysteM


December: +921$

Söndag!

Söndagen blev det lite spel dock inte speciellt mycket. Cirka 15 minuter iallafall lite plus. Sista handen jag spelade nu var då jag satt på AJ och höjde preflop till 2$ och fick syn. Floppen kom AQ8 med 2 hjärter och han checkar till mig. Jag bettar då ut 4 som vanligt och han synar ganska snabbt. Turn kommer klöver 2 vilket jag ser som ett bra kort och han checkar återigen. Jag funderar om jag ska checka här för att få honom att kanske bluffa river ifall han kanske missar sitt färgdrag. Men tror att mot just denna kille är en bet här bra då jag mer sätter honom på en hand som A5 eller liknande och det tror jag inte han släpper. Jag bettar 10$ och han synar. River kommer klöver 8 vilket kan vara ett dåligt kort för mig ifall han har fisksynat med en 8:a. Han bettar ut 38.50$ och går all in. Vad ska jag sätta han på? En 8a känns inte så trolig. Antagligen hade han kanske spelat en 8a just på detta vis jag vet att jag ganska troligt hade gjort det ibland. Men denna starka satsning känns endå falsk den skriker mer att han vill att jag ska lägga mig tycker jag så missat färgdrag kanske? Jag synar iallafall då jag är ungefär 75-80% säker på att jag har det. Sajten tar sin lilla tid och pengarna åker sedan åt mitt håll. Kollar i hand historyn och fick se hans Q3. Helskumt spelat. Men en fin pott till mig. nu blir det sängen för min del. Godnatt alla / SysteM

ps. Även fått lite hjälp att styla upp bloggen lite. Tack Matilda för hjälpen!

December:+815$

Lördag!

Del 1.

Vaknade upp klockan 12:30 av att telefonen ringde sen blev det upp och in i duschen. Igår blev det några bira nere på Dropkick. En Pub nere i stan där det spelas schysst musik och ölen är billig. Sedan blev det en pizza på valentinos och sedan hem till sängen. Men om vi ska gå till pokern så gick det ju inte så bra igår då jag backade 20$ vilket inte är speciellt farligt men en förlust är en förlust och jag hatar att förlora! Så idag blev det att jag satte mig ner vid mina vanliga heads up bord och började med att sätta mig med 70$ och lirade 2 händer och slutade 2$ + sedan lämnade min motståndare bordet. Blev sedan en match till då jag satte mig med 70$ även där och jobbade upp mig till strax över 170$ och lämnade sedan bordet då jag kände att jag inte var helt taggad. Inga jätte speciella spel. Dock så synade jag ner en bluff då jag hade A8 och synade en höjning på 3$ preflop och floppen kom 4,8,9 med 9an och 4an i hjärter och jag checkar till honom med avsikter att checkraisa på flopp men han checkar bakom. Underligt! Turn kommer ruter 7 och jag bettar nu ut 5$ vilket han synar. River visar en kung i ruter och jag är först så jag checkar för att jag tycker inte det finns något värde i att betta för han kommer då bara syna med en bättre hand och ifall han har ett missat färgdrag/Stegdrag så kommer han kanske att betta ut på river så jag checkar och jag måste säga att jag är endå lite rädd för att han kanske har ett färgdrag med en kung han bettar ut en pottbet på 17$ vilket får mig att tro mer på bluffen. hade han bettat 9 eller något hade det varit svårare att syna då han var en agressiv spelare. Men jag synar och han visar Q6s för missat stegdrag. Sen har vi en hand där jag hade en del tur då jag höjde preflop med 74off till 2 och han höjde över till 7$ vilket jag synade. för att kanske få en riktigt stor pott och jag sätter något bra. Floppen kommer iallafall A49 och jag checkar till honom och han bettar ut 11$ vilket jag synar då jag endå har ett par men nu i efterhand ser jag det som en väldigt dålig syn då jag verkligen inte har en enda hand slagen. Usch för mig! men syn iallafall och turn visar ännu ett Ess och jag checkar återigen och han checkar bakom. Vad ska man sätta honom på där? Jag sätter honom iallafall på ett högt par. JJ-KK och rivern visar sedan en lucky 4 och jag har nu kåk. Och jag känner mig ganska säker på att han inte har ett ess så jag bettar ut 15$ för att han ska syna med ett par och han synar och när jag kollar upp hand historyn ser jag att han hade 88. Äcklig tur för min del och jag är faktiskt lite irriterad över att jag gjorde ett sånt dåligt spel. Men dagen slutar iallafall bra Och nu ska jag försöka få lite mat i mig. / SysteM

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Del 2.

Mat gjordes. Kycklingkebab, potatismos och brunsås vilket smakade utsökt! Lätt gjort också fast det brukar det vara 95% av gångerna då jag gör något i köket.

Fram med pokerklienten och poker blev det. Satte mig med 70$ som jag brukar göra nuförtiden. Vet inte om det är bra eller dåligt men jag kan syna större höjningar med mer spekulativa händer och få ut mer ifall jag träffar riktigt bra. Men änsålänge har det ju funkat bra iallafall. Fick 23s i en hand då motståndaren höjde preflop till 3,5$ floppen kom A5K  och jag checkar. Motståndaren bettar ut 5$ och jag synar då båda sitter med mer än 100$ i stacken. Turn kommer 4 och jag checkar återigen och han bettar nu ut 14 vilket jag bara synar då jag tror att han kommer betta ut på river om han har ett ess och även om han försöker bluffa därför ser jag det som bäst att bara syna. River kommer ett ess vilket gör det jobbigt då han kan sitta på en hand som AK, A5, A4 och har dragit in kåken nu men troligast är ju endå att han bara har ett ensamt ess som tex A10 och har trissen men jag tar det säkra före det osäkra och checkar. Och min motståndare bettar ut 42$ vilket nästan är en pottbet. Jag synar ganska snabbt då jag tror att jag har honom slagen men nejdå. Split pot blir det då även han visar 23. Den stora handen var när min moståndare höjde preflop och jag synade med A9 floppen kom 6,8,x och min motståndare bettade ut efter min check och jag höjde över honom och han synade. Turn 9 och jag bettar ut ganska stort. 20$ och han höjjer då till 60$ lite fundersam blir jag men jag har ju endå topp par med A kicker och överpar har han inte det är jag 100% på. Möjligt vis att han har 6,9 för ett 2 par men den som lever får se. jag går all in för 20$ över honom vilket han blixtsynar och visar 9,10 och river är ett bra kort för mig och jag vinner potten på cirka 140$. Det var allt för bloggen idag nu ska jag förbereda för kvällens fest. / SysteM




December: +761$

Fredag!

Del 1.

Pokern började stabilt med att jag gick från 60$ upp till 180$ för att sedan gå ner mig som fan då jag försökte bluffa att jag hade färg och bettade stenhårt både turn och river och han satte 2 par på river. Är ganska säker på att han hade lagt sig på river om inte han hade satt det. Så där gick jag ner mig ganska hårt och sedan lite senare så satte jag ett öppet stegdrag samt färgdrag till J hög färg så jag synade en ganska stor höjning på turn och satte sedan min färg på river och bettade ut ganska starkt och då gick han all in och jag blixtsynade. Dock missade jag att brädan hade parat sig i 5or på river och min motståndare visade glatt upp 55 på hand. En miss kan kosta pengar alltså men jag antar att jag blev rätt blind när jag såg mitt hjärter på river. Nåväl så kan det gå nu ska jag göra lite mat.

Del 2.

Blev lite spel sedan efter jag ätit mat då jag iallafall lyckades plussa ihop det mesta av förlusten. Inget speciellt att snacka om. Förhoppningsvis blir det plus imorgon. Godnatt alla / SysteM


December:+517$



Torsdag!

Började med lite 6 manna bord och det gick bra sådär då jag vann cirka 30$ men sen lite senare satte jag mig och torskade en hand då jag hade AQs och fick en höjning mot mig från cutoff +1 då jag sitter på knappen.  cutoff synar och jag höjer till 12$. Cutoff+1 lägger sig och cutoff synar. Flopp kommer 8 hög med 2 klöver och han checkar till mig och jag höjer 21$ och får syn. Turn kommer Kung och han checkar återigen. Jag ser detta som ett bra kort för mig då han kanske är rädd med en hand som 99 nu och lägger sig. Jag går all in för cirka 45$ till och han synar och vänder upp KQoff. Hur i HELVETE hittade han synen på flopp? Det förstår jag verkligen inte. Jag missar mitt drag och slutar tillslut på cirka -90$ för dagen. Surt sa räven!
Gick sedan till mit favorit spel Heads up och vann tillbaka mina 90$ plus cirka 100$ till och det får jag väl vara nöjd med. Sen ringde en polare och sa att jag va tvungen att dra ut och dra en öl med honom för att han var skitsur för att han torskat en match i innebandy. så 2 öl på krogen fick det bli och sedan ta in tvätten. Äntligen har jag fått tvätten gjord, varit nere varje dag nu denna veckan så igår bokade jag från 14-20 idag och när jag kommer ner vid 16 så är det någon som har tagit min tid. Vafan? en äldre dam står där men hon säger att hon snart ska gå så det får väl gå. Och nu är det iallafall färdigttvättat för en tid framöver. Och nu ska jag sova, godnatt alla! / SysteM



December: +548$

Onsdag!

Dagens spel började med lite 0,5-1$ 6 manna bord. Och Det gick lite sådär. Gick från 50$ till 200$ på ett bord men torskade sedan nästan plus minus 0 då jag backade på dom andra. Blev iallafall lite heads up sen och där blev det 2 matcher då jag lämnade den ena med 7$ och tog allt från den andra då han försökte bluffa all in på turn med ett gutshot stegdrag och jag hade höjt pre flop flop och turn med AA på hand. Låg dock ett par i 5or på brädan men har han det får han ha det. Plus idag och jag är nöjd / SysteM




December: + 422$

Tisdag kväll och natt.

Idag blev det bort med datorn till Heide. Började skevt då jag torskade närmare 200$ på Heads up. Kändes lite tråkigt men sen gick jag över till 6 manna bord och där gick det bättre och jag plussade väl närmare 400$ så blev plus idag iallafall. Inga speciella händer att prata om. 2 set då jag fick in alla händer. En gång med 33 och en gång med 22. var uppe mot AA och KK. Nu ska jag hem och sova några timmar. Gl All in / SysteM

December: 325$

Tisdag. Pokertorsk!

Blev lite lir hos Heide igår även att jag kände mig rätt seg. Började med att gå från 50$ upp till nästan 130$ för att sedan torska allt. Sen körde jag en 30$ sit n go då jag gjorde världens sämsta syn med A8 och torska ganska stor del av min chipstack. Jobbigt när man är van vid att lira Heads up och ska lira en sit n go då man man måste ta bort 95% av händerna man spelar. Blev iallafall torsk sen då jag spelade dåligt och tiltade!
Gjorde dock en bra syn hos heide igår iallafall. jag höjde pre med A10s och floppen kom med 2 kort i min färg så jag bettar ut en hyffsat stor höjning vilket han synar. Ingen färg på turn och jag bettar återigen nästan potten och han synar. river så missar jag min färg. Så jag checkar och då går han all in för cirka 20$ och jag tror att han satt på ett missat färgdrag/stegdrag även han och isåfall har jag ju bästa handen så jag synar och han visade 10 hög för missat gutshot drag. Ska se om jag posta handen lite nogrannare sen med info om bets osv. / SysteM

Resultat December:  80$

Söndag! Pokerfri dag.

Idag har det varit en helt Pokerfri dag då jag varit nere i malmö och hämtat en kompis som kom hem från Frankrike efter att ha varit där och pluggat i några månader. Så nu till helgen ska han med ut och kröka! Annars idag har det inte hänt mycket. Var på mcdonalds i malmö och käkade och sen var jag hemma hos mina föräldrar och hjälpte dom med deras äckliga datorer. Dom har 3 stycken och inte en enda av dom funkar normalt. Dock brukar det väl alltid vara något litet småfel med alla datorer tyvärr. Jaja, Godnatt! / SysteM


---    INGET POKERSPEL!!!     ----

En skum highstakes hand!

Jag kollade nyss en hand på highstakes.nu och jag är fundersam.

tänk dig att du sitter på J10off cutoff-1 och höjer upp till 800 då blindsen är 100-200

du får syn från small blind och floppen kommer 8-9-Q utan färgdrag. NÖT! Fi checkar och du bettar ut en pottbet på 1600 och får syn. Turn kommer hjärter 7 och du har fortfarande nöten men nu ligger det ett färgdrag. small blind checkar och du bettar ännu en gång pott på 4800 och small blind synar. River visar hjärter dam och nu kom både färg och en 3e dam på brädan och Fi checkar ännu en gång. Vad ska man göra här?Bet, All in eller check? på river så har du 31.000 i marker och Fi har 13.000 potten ligger på river på 14.400

Bet, Check  eller All in? det är frågan skriv gärna många kommentarer på denna hand


Lördag Del 2.

Det blev självklart mer spel och det började bra med en vinst på 50 men sedan blev det 2 förluster varav jg backade  cirka 85$. Men satte mig och lirade igen och det gick ganska bra då jag gick från att sitta med 50$ upp till 423$ på bordet. 0,5-1$ bord också. Spelande endå någorlunda tajt postflop sen då ganska löst efter floppen. Killen köpte upp till 100$ hela tiden och jag vill inte ens veta hur mycket han backade i den sessionen totalt. Gjorde ett snyggt spel enligt mig själv då jag höjde preflop med 3,4s upp till 2,5 dollar och han re-raisade till 7. Och eftersom att jag har såpass mycket så tyckte jag att jag kunde ta en syn här och ifall han har AA / KK så har jag stor chans att ta alla hans pengar och han inte speciellt stor chans att ta alla mina så syn fick det bli och floppen kommer . 4,Q,2 med 2 ruter och han är först och han checkar till mig och det ser jag då som svaghet men finns ju såklart också en liten chans att han har en riktig nöthand här och en re-raise här vill jag verkligen inte ha. Så check blev det och turn visar spader 6 och min motspelare checkar även här. Nu är jag ganska säker på att jag har bäst hand men väljer fortfarande att checka bakom för chansen finns ju fortfarande att han kan slowspela. River kommer klöver 6 och han checkar ännu en gång och jag sätter han nu på en hand som AK / AQ men iallafall ett Ess med bra kicker så jag bestämmer mig för att få det att se ut som en bluff och bettar ut 15$ på river med mitt par i 4or med 3a som kicker och han steker en liten stund men synar säkert och efter att ha kollat i hand historyn fick jag se att han hade A9. Blev visst pluss idag iallafall. Gott! =)

+ / - :  + 179$

Lördagen börjar med torsk!

Började bra med en vinst på 70$ sen gick det lite åt helvete och jag gick till slut ner till cirka 120$ back. Dock rakade jag säkerligen ihop 50$ idag så vafan.

Kommer säkerligligen att spela mer ikväll då jag självklart måste vinna tillbaka det jag har förlorat?

/ SysteM


+ / - :   -120

Novembers Pokerresultat!

November blev en ganska bra månad med ett bra plus. Räknat från och med den 25:e oktober till och med den 1:e December.

Slutresultat: 2529$

Fredag HELG HELG HELG!!

Japp idag är det Fredag och då betyder det att man kan vara uppe längre än vanligt. Drog hem med den bärbara till Slimehead för att lira lite och det gick bra. Riktigt bra till en början då jag vann cirka 4-5 HU Matcher på raken men sen kom en hand då jag hade 1010. och en riktigt tajt spelare re-raisade mig då jag höjde från knappen men 1010 är helt enkelt för bra för att slänga så jag synar. flopp 2-4-5 och han är först och checkar. Vad ska det betyda? Ja antingen så har han AA / KK och kanske QQ och slowspelar bara men nu kan jag ju inte folda. Eller? det kanske var dumt att syna från första början men here we go. Jag bettar ut en 3/4 pott bet och han går all in och jag sätter han då på AK faktiskt. Vet inte vad jag har för argument för det men jag är ganska säker på det så jag synar och japp han har AKoff. turn 3 river 6 och det blir splitt och det slår slint i huvudet på mig. Så drygt! potten var min. Sen blev jag tiltad och torskade istället 100$ till honom. Menmen blev plus idag iallafall. Skulle tippa på cirka 150$ + och det får väl duga antar jag. min 3000$ gräns är iallafall förbi nu som tur är. Och nu har jag lite marginal till 3000 också men man vet aldrig om man går under där igen. Dock får jag rakeback på cirka 400$ också så det ska nog hålla sig nu. Nåväl ska sova nu. Godnatt alla pokernördar! / SysteM

+ / -  +150$