Tilt tilt tilt och åter tilt!

Har nu lagt av helt med turneringar i princip då jag tappar för mycket pengar på det. Kör nu mest 6-handed Cashgame. vilket gått bra då jag vunnit 5 dagar i rad nu men idag tog det slut på det rolige och jag backade 2 och ett halvt inköp då jag legat plus 2,5 inköp. Så jag droppade alltså 5 inköp från dagens max. Menmen förhoppningsvis går det bättre imorgon efter lite sömn.

Några roliga händer som fanns idag. Ja det var många småhänder som inte ville sig alls en hand där jag har 10,7s och floppar 10,7,x och en annan kille har har 10,9 och drar in 9an på river. Sen KJ mot 5,2s då jag höjt upp ganska kraftigt preflop. floppen kommer KQ5 med ett färgdrag och han bettar rakt in i mig och jag slår om ganska kraftigt vilket han synar.
Turn kommer en 2a och jag sätter han på ett färgdrag eller K10 så jag pushar in degen på turn vilket är en litenliten överbet på potten och han synar ganska snabbt och tar hem potten med sitt 2par.

Bluffade även bort mig i ganska många potter tex en hand där jag höjde preflop med KJs och fick syn. floppen kom 3 låga kort och jag fortsatte att kontbetta och han synade. turn som kom ett A och som gav mig färgdrag tänkte jag att det var ett bra kort då jag kan representera AK,AQ samtidigt som jag har drag till färgen. Jag drar höjer vidare men han synar och nu känns det jobbigt att fortsätta här så på rivern när jag missar så går det checkcheck och han visar A10off.

en hand också där jag med A8 i en limpad pott flopp 8,7,5 och jag bettar ut pott direkt och får en syn. Turn kommer Q och jag checkar varav han höjer och jag synar ju klart här då det inte är speciellt troligt att han har en Dam på näven. river kommer K och han bettar pott igen vilket är ganska mycket och jag blir lite orolig för att han har en hand som Q7,Q8. Och då jag inte trodde att han hade satt set på flopp så känns det troligare att han hade ett missat stegdrag. Min tanke på floppen var att han var svag men min tanke på turn/river var att han var stark, men som fisk man är så kände jag mig i pricnip tvungen att syna. Han vände upp Q7 och jag kräktes lite.

Nåja. Får väl vara nöjd med 5 raka vinstdagar. Förhoppningsvis påbörjar jag MINST 5 raka vinstdagar till efter denna


Sjukt tilt!

Kört några sessioner idag och det har gått bra dock så spelade jag en turnering även att jag sa att jag inte skulle göra det. Fy mig!

Spelade även en helt sjuk session heads up där jag först gjorde en bluff re-raise på river med A hög och blev synat av 44. Sjukt!

Efter detta spelade jag väl lite halvtiltat och stressat och började spela heads up mot en som verkligen dödade mig då varje gång jag träffat något så hade han träffat lite bättre. dock minbetade han hela tiden så jag behövde inte betala så överdrivet mycket och sen när jag väl får en bra hand. då blir brädan jättefarlig och jag vågar bara syna hans re-raise då jag träffat triss med 9x och han har AA.

Tror jag ligger ganska even idag även om jag låg 4inköp upp tidigare idag. Får ta nya tag imorgon

/ SysteM