Resultat för Januari 2009

Ja Månaden har börjat ganska så bra vilket ger mig ett stabilt + denna månad. Förhoppningsvis klättrar jag upp på 1/2$ snart men man vet ju inte när nästa badstreak kommer. Har väl varit lite dålig på att skriva in resultat här tidigare men förhoppningsvis ska jag bli mer aktiv med det under 2009.



Resultat : +2172$ ( ca 17.376 SEK)


/ SysteM

lite tur?

Nej. Idag var det bara otur känns det som. Iallafall enligt mitt pokerprogram. cirka -400$ men i EV bara 20$ minus. Hade en speciell hand där jag 3betat QQ preflop. Flopp Q8x. jag kontbettar han synar turn A och jag checkar till han varav jag inte vet varför. Han höjer jag slår om all in han synar med A8 river A. enligt mitt pokerprogram så hade jag 100% vinstchans på floppen. antagligen INTE!

Har sedan varit några dryga händer som tex set mot par med färgdrag och AK mot underpar. Menmen. Flyt ska man ha.

/ SysteM

Lite tur och lite otur.

Ja månaden ser ut att hamna på rätt sida om strecket iallafall. Spelade lite idag och låg som mest cirka 200$ back då jag torskat en stor pott med AQ mot 44 då floppen var Q,10,4 då jag 3betat preflop. Men lyckades sedan vända det till att jag låg lite plus till att sedan sluta på en minimalt back.  För övrigt så har jag nu fixat biljett till Underoath's spelning i göteborg den 23e april. Kommer bli tungt!

/ SysteM

Ibland har man tur...

och ibland har man inte det. Tänkte att jag skulle köra lite NL100 igår. På ungefär 2 timmars spel låg jag 3 inköp back. Inte ens lite flyt hade jag så det fick bli att gå ner och köra lite NL50 istället. Dock gick det bättre då jag slutade med att vinna 640$ där på några timmar. Hade ett sjukt flyt.

Några exempel på händer var när jag synat en höjning med 44 och bb kallsynat efter så kommer floppen 4,J,10. allas pengar åkte in och båda mina motståndare hade J10. och alla hade mer än 100 bbs vilket gav mig potten på 200$.

Sen så 3bettade jag 4,6s preflop på knappen och fick syn. Floppade färg och fick även där in en ganska rejäl slant då min motståndare hade floppat lägsta 2par.

Sen även JJ då jag synat min motståndares mini 3bet och floppat QJx och fått in alla pengarna mot hans KK. Den potten blev på cirka 160-180$.

 Bluffade också bort mig i en pott då jag synat en 3bet till 5$ med A10s och floppen kom J86. och han checka varav jag bettar ganska litet för att få han att lägga sin AK som jag sätter han på. Han synar. turn kommer en 8a och han checkar återigen varav jag höjer 11$ då jag tycker att det ser väldigt mycket ut som att jag har en hand som AJ och vill få lite betalt för mitt topp par. Han synar igen. River kommer ännu en knekt och han checkar ännu en gång. Fast besluten om att han har AK så smäller jag in hans sista 27$ och han synar efter lite fundering med 1010. Galen syn tycker jag då jag tycker att mina bets varit bra och representerat en knekt.

Blir säkerligen lite spel på NL100 idag igen och jag får hoppas det går bättre än vad det gjorde igår :)