Det flyter på!

Ja. dom senaste dagarna har varit bra, det är när jag är på topp och allt går bra som jag spelar för min fulla kapacitet. spelade en hand speciellt som jag är mycket nöjd med.

jag spelar ganska loose och får 87off på big  blind och synar en höjjning på 4bb från en tajt spelare. floppen kommer 10,5,4 regnbåge. jag checkar för att se om han har något. har han en hand som AJ/AQ/AK här så kommer han förmodligen checka. han checkar bakom. turn levererar ännu en 10a och jag som är först bettar ut 3,4 av potten. men då plötsligt så höjjer han. min höjjning gånger 2. jag vet att han inte har 10an för då hade han betat. jag smäller på med en höjjning på 2 gånger hans höjjning och han funderar hela tiden och foldar sedan. kan han ha haft AA/KK och försökt slowspela? kanske med tanke på hans fundersamhet. eller så kände han kanske att jag bluffade. jag är mycket nöjd med mitt spel där iallafall. hade han höjt mig igen hade jag nog inte tvekat på att smälla på en all in satsning för jag  visste att jag kunde få han att lägga sig.

allt annat har gått bra nu faktiskt förutom mina sit n goes. dom går lite upp o ner. men cash gamet har varit mycket lönande tack vare mitt agressiva spel! igår fick jag min nya hårddisk oxå. 500GB till i datorn.cirka 700 totalt. och idag får jag mina nya trumgrejjer oxå . en Ride/Crash cymbal och en Crash på 21" samt 19" tum. har ju slagit sönder en av mina gamla så =) nåväl . dags o runda av. Lycka till med pokern / SysteM