Poker är inte så kul...

När det går såhär. Har haft mig en liten nedåtsving nu som har kostat mig en slant. Har därför bestämt mig för att gå ner till NL50 för att försöka få igen lite självförtroende. Dock har det väl börjat med att jag tappat 300$ där ungefär. Hade dock en del oflyt idag då jag floppat stege en gång och blivit utdragen av en rivrad kåk. Foldade dock river Turnade även färg mot 4,6 men då hade 2 andra turnat färg. Var lite sugen på att lägga river men är man fisk så är man. Floppade set med 33 på flopp 2,3,x med 3 hjärter. Jag 3beta flopp efter att en höjt pott och en synat. blir 4bettat och jag väljer att lägga vilket var rätt då den agressiva hade floppat andra nöt med K10s och synaren hade 22. Turnade även en stege men blev då rivrad av en färg.
Höjde med KQ flopp QQ8 med färgdrag. En kille höjer rakt ut jag slår om han synar. Turn J och han pushar jag synar. Han har färgdrag som går in på river. Sen bluffade jag ganska stort en gång med 7,5 då floppen kom 8,8,4 med färgdrag. Och jag slår om flopp höjer turn och pushar river när jag missat allt och brädan är 8,8,4,2,J. Trodde att han skulle lägga dom flesta händer här då jag nu precis börjat använda ett program som heter hold'em manager och enligt det så skulle han vara ganska tajt. Känns som att idag var en dag då jag inte kunde gå plus. Föressten en hand till. Jag höjer med KK får 2 syn. Flopp AKJ allt i hjärter jag höjer får 2 syn. Turn x och jag fortsätter att beta och en shortstack ställer in och jag synar. 8,9s har han för floppad färg men då fick jag dra ut på river.

Sessionen slutar 4 inköp back.


Annars med mitt spelande så har det gått ganska dåligt just nu. Hade en bra rush tidigare vilket gör att jag fortfarande ligger plus men det är några dagar kvar på månaden så det kan bli en minusmånad om jag inte rycker upp mig och börjar plussa.


Poker är kul......

....när det går bra.

Dock gick det inte speciellt bra idag. fick AA 5 ggr tror jag varav pengarna åkte in 3 ggr. 2 gånger var det all in preflop AA mot QQ och AA mot AJoff. Varav jag vann den mot AJ. Även en hand där halva stackarna var inne preflop. Flopp visar 2,3,J och jag är lite rädd för JJ men har han det så har han. 22 hade han. Var verkligen berg o dalbana idag. Först började jag med att backa ungefär 100$ sen gick jag upp till +20$ sen ner till typ 200$ back. Dock var det en del oflyt enligt mig även att jag fick vinna 200$ potten med AA mot AJ.  Fast hade verkligen inte flyt med några händer alls. Blev en del stora potter tex 1 där jag bettade på turn när färgen slog in och jag hade A i färgen samt hålstege drag. Jag höjde 18$ varav motspelaren dubblade. Relativt säker på att han har som sämst 2 par där men troligast är väl att han har färg. Så jag synar för att dra in nöten men missar och han pushar. Var även en liknande hand då jag hade Q högt färgdrag och betade turnen och fick en dubbling mot mig. Jag synar och missar och han checkar bakom med topp par. Hade nog kunnat få ut en slant på river där också tror jag. Får se om det blir mer spel ikväll då man blir lite trött på poker när händerna inte håller upp.



På väg uppåt igen.

Ja jag hade några dåliga dagar på mitt NL100 spel + att jag tiltade lite men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis håller det i sig ett tag. Spelade bara i 35 minuter idag och jag gjorde i princip bara ett move och annars fick jag inte speciellt bra betalt. men blev iallafall nästan 100$ upp. Får jobba på lite hårdare imorgon då jag ska besikta bilen i övermorgon och då jag kanske behöver nya däck så måste jag ju ta och få in lite pengar på kontot :D


Dagens Move :
http://www.pokerhand.org/?3601398

Mina tankar i handen är väl i princip att på floppen mest syna för att se vad som händer på turn. När färgen kommer känns det verkligen som att han var rädd för det kortet. Jag tror att om jag slår om så borde han ju lägga många överpar och synar han så kommer jag pusha på i princip alla kort som kan komma på river.

/ SysteM

Dåligt flyt.

Ja om jag hade bra flyt innan så har jag haft dåligt flyt nu.

på 4 dagar så har resultaten varit cirka:

-250$
+25$
+25$
-150$

Och det är ju inte speciellt bra. Hade en pott igår som jag torskade där jag floppade färgstegedrag på floppen 9,10,10. Jag hoppades att min motståndare skulle ha ett överpar men istället när jag hade pushat in hans marker så visade han nötkåken och jag fick inte dra min enoutare.

Är lite på humör att gå ner till NL50 igen för att vinna självförtroende samt inte riskera så mycket. Känns som jag har kommit in i en ond cirkel där jag knappt får betalt för mina stora händer när jag slår om preflop men när jag gör det med en hand som JQs eller liknande då vill folk vara märkvärdiga och syna med tex A8s och liknande. Nej jag hoppas flytet vänder snart och jag får en fin + dag i present!

Bra flyt.

Ja. Som rubriken säger så har jag haft bra flyt och jag är nu uppe och lirar NL100 igen och det har gått bra änsålänge fram till idag då jag droppade nästan 3 inköp. En del med dåligt spel en del med ren otur. Spelade även en turnering där jag åtminstone kom i pengarna och det är ju bättre än inget.