Nu ska jag inte klaga för mycket.

Spelade lite till på natten igår och då gick det bättre då jag började med att dra ut med KQ på floppen K8x med 3 hjärter då jag hade Q i hjärter. Jag re-raisade på floppen och höjde turn och tryckte all in på river som var en Q. Han synade mig med K8. Torskade sedan några potter också tex med 10,8s på brädan A,10,4,K då jag även satte färgdrag på  turn. River visade sig vara en 10a till och där valde jag att checkraisa då jag trodde att min motståndare hade en ganska stark hand. Jag hade rätt att han hade en ganska stark hand, QJ hade han nämligen.  Torskade sedan också en stor pott med AJ mot KK då floppen kom 6,2,J varav jag spelade handen väldigt konstigt vilket gjorde att jag blev bunden till potten. Men jag lyckades iallafall komma igen lite och vann cirka 1 inköp. Nu ska jag dra och handla sen får jag se ifall det blir mer spel!


/ SysteM

SJUKT!

Vafan är detta! Började med att lira bra, sen kom det. Inget ville hålla för mig. Några exempel.

A3s mot KJ och J8. Flopp KJ8s då jag trycker ena shortstacken all in varpå en kille trycker all in över för 4$. ingen färg för mig då potten var ganska så stor för 0,10-0,25. Skulle gissa på att den var på 70$ ungefär. Får AK och höjer upp som vanligt och får 1 syn. Flopp Axx och motståndarn checkar, jag bettar 1,4 varpå motståndarn höjer till 3,6. Jag trycker han all in för cirka 12$ till vilket han synar med AJ. Turn J.

Sista handen så höjer jag till 1$ med JJ i tidig position varpå bb trycker all in med 15$. Jag synar och han visar 55. floppen visar en 5a och ännu några slantar borta. Känns som att jag spelar för slaskigt nu och ofta när jag får in pengarna  med bäst hand nuförtiden blir jag uttdragen. Kan ju iofs säga att jag hade flyt en hand idag då jag satte Qxx 3 klöver med QQ idag då motståndarn hade KQ, pott på 50$.

Nu ska jag lägga ner och spela då jag känner att tilten börjar ta över.

/ SysteM

Slaskigt värre!

Blev lite cashgame spel igår på natten men med inget vidare resultat. Cirka 3 inköp back vilket var lite drygt. Dock rätt konstigt då jag bara spelade en riktigt stor pott och den vann jag. Torska några halvstora potter med tex AQ mot 1010 på brädan Q10x. sen 44 mot A5 då han då floppen kom 459. Turn 3 river 2. Men det var inte det som var det stora igår. Spelade många händer väldigt slaskigt vilket gjorde att jag torskade jättemånga småpotter vilket ledde till att resultatet blev som det blev.  Har inga speciella händer jag kan dra upp menmen. Nu blir det in till Karlshamn för att spela in lite musik i studion, får se ifall jag orkar spela något sen när jag kommer hem!


/ SysteM

Pokerlan!

Igår var det dags för ett pokerlan hos Heide igen! Inte lirat där på ett jävla tag men igår var det dags igen, drog igång 4 bord på 0,10-0,25 för att testa lyckan! Började bra med att plocka 3 inköp första timmen och då besluta mig för att spela 16k vilket kostade mig ungefär ett inköp. Dock är inte flytet med mig och jag åker efter cirka 1 o en halv timme. Fortsätter med cashgamet och jobbar upp mig till att ligga totalt 4 inköp+ för kvällen men sen började oflytet komma då jag först torskar en ganska stor pott med Q10 mot 22 då floppen kommer QQ2. Strax efter får jag KK och re-raisar från bb då en i mittposition har höjt. Han väljer att syna och då det kommer en låg flopp så blir vi all in och han visar QQ, på river visar sig en äcklig dam och jag torskar en pott på strax över 50$. En irriterande hand var också då jag och en shortstack spelade en hand. Jag fick in halva hans stack preflop med AA för att se floppen KK2. Han hade K6. Lyckligtvis hade jag lite flyt bara någon hand efter sen då jag fick 77 och floppade AK7 och min motståndare hade AK. Gårdagen slutade tillslut på 2 inköp+

/ SysteM

Tilt?

Dagen började med att jag skulle testa att spela sngs igen då det var ett tag sen. Körde 4st totalt innan tilten var total. Första åkte jag med AK mot AQ all in preflop flopp AQx. nästa var AK mot A7. jag sätter topppar på turn och trycker och han synar med öppet stegdrag och ett överkort. stegen kommer på river. sen JJ mot A2 då han floppar 2an och turnar A. den fjärde åkte jag som 5a med K10 mot AK då jag tryckte när blindsen var höga.

Satte mig då för att lira cg vilket resulterade i att jag vann 4 inköp vilket gjorde att jag slutade +- för kvällen. Spelade ruskigt bra i cg idag förutom en hand då jag kunde fått mer betalt. Nu blir det sängen för imorgon ska jag köra bil till öland.


Glad midsommar allihopa

/ SysteM


ps. ska försöka komma igång med bloggen igen strax men då jag inte spelat speciellt mycket den sista tiden och då det inte hänt något speciellt så har det blivit lite slappt, men snart kommer det!

2 dagar av blandade känslor

 




Dagens pokerspel har gått fram och tillbaka. Började med att plussa litegrann närmare 2 inköp i cashgame. Lirade sedan en turnering vilket inte riktigt gick för mig då jag åkte ut med KJ mot AK då jag raisat från mellan position. Flopp KQx med 3 ruter varav jag har ruter J. Jag höjer han höjer all in....

Blir sedan lite mer cashgame vilket tiltar sig för mig då jag tiltar lite halvt och pengar slaskas iväg då jag möter en annan slasknisse på mitt bord. Får sedan 88 och höjer upp, får en liten raise mot mig vilket jag synar, Sätter motståndaren på AA,KK, eller AK. Flopp kommer 8,J,x och han bettar ut närmare pott. Jag tror han har AA/KK nu men inte säker så jag synar bara, Turn visar en K och nu checkar han, jag tänker efter att ifall jag höjer nu och han går all in då finns det ju bara KK som är trolig, jag bet han all in jag tvångssynar och han vänder upp KK. Nöjd med mitt spel i övrigt idag förutom den sista timmen, har idag även fixat ett nytt konto på Fulltilt vilket ger mig lite rakeback också vilket kan vara bra då man lirar cashgame!













Dagens spel började torrt och höll sig ganska torrt utan några större potter första 40 minuterna när jag får 4,6s på cutoff och höjer upp 4bb till 1$. Killen som sitter på knappen synar och floppen visar 4,j,7 och jag bettar ut 1,40 vilket nissen på knappen synar. Turn kommer en 6a och jag tror nu att jag har bäst hand och att min motståndare har antingen en knekt eller ett färgdrag. Jag bettar 3,40 och han synar återigen. River visar en 6a vilket ger mig kåken och jag checkar för att få min motståndare att värdebeta en knekt eller höja ett missat färgdrag. Han bettar ut 11$ och jag slår om all in vilket är 15$ till för han vilket han synar med J3off.

 Har nu lite mer än 3 inköp på det bordet och får AKoff på small blind och cutoff som har lite mer än 1 inköp på bordet höjer till 3 bb. Resten viker och jag höjer upp det till 12 bb's totalt (3$) vilket motståndaren synar. har bara någon hand tidigare gjort samma sak i ungefär samma läge med just AK och då betta jag flopp och han la sig. Floppen kommer A,T,2 alla kort i hjärter och jag bettar ut 4.20$ vilket var exakt samma summa som jag bettade ut förra gången vi bråkade. Jag lägger mig inte här då jag har K i hjärter för nötfärgdrag. Han går all in för 29$ till vilket jag synar och han vänder upp J10off för andra par utan färgdrag. Turn levererar hans Knekt och potten på 62$ går till honom.

 Nästa hand så får jag A5off på bb och killen på cutoff dubblar vilket gör att både jag och sb synar. Floppen kommer A5Q utan några drag. Sb bettar nu en pottbet rakt ut vilket gör att jag sätter han på en hand som A6,A8 eller liknande. jag synar och preagressorn lägger sig. Turn visar en 10a och han fortsätter nu att höja ut en höjning på cirka 3$. Jag synar återigen då jag anar oråd. River levererar ett A till vilket ger mig nästan nuts. Den enda hand jag är rädd för nu är A10 då jag är helt säker på att han varken har AA eller AQ. Han bettar nu ut en värdebet på 5$ vilket gör att jag nu sätter han på händer som A med en kicker från 2 till 10 och den enda handen jag inte slår här är den som har en 10a med sig. jag dubblar hans bet på 5$ till 10 och efter cirka 5 sekunder går han all in för cirka 20$ till. Jag tror mig vara slagen och sätter han på A10 då han antagligen inte skulle gått all in såhär med något annat än en Kåk. Tvingar in i huvudet att han kanske bara har en kåk med 1010 eller QQ men egentligen så vet jag precis vad han har på handen. Han vänder upp A10 och vinner potten.

 Dagen går cirka +-0 vilket jag inte är speciellt nöjd med även om marginalerna inte var på min sida idag!

Tilt på fulltilt!

Dagen börjar med att jag höjer med A7s från sb och får syn av 2 jätteshortstacks.  flopp A,10,x och jag checkar i sb för att få någon av dom att trycka vilket även händer och jag synar. Han har JJ och vänder en J på turn.

Nästa stora hand får jag KQ i sen position och höjer upp det 4bb. får en syn och floppen kommer QJx och jag höjer efter hans check, han höjer över och jag synar. turn ger ett lågt kort och han höjer rakt ut och jag trycker han all in vilket ger ungefär 3ggr hans höjning. Han synar med Q9 och river leverar såklart hans 9a. uschja.

Dagen slutar på cirka 2 inköp back!

Månadsresultat Maj 2008

Japp då var det dags att redovisa vilket blir lite krångligt denna månad då jag flyttat runt lite och bytt från olika sidor osv. Spelade på betsson ett tag för att nu spela på fulltiltpoker helt och hållet vilket gör att jag bara har redovisat betsson då jag ligger ungefär +-0 på fulltilt just nu.





Månadsresultatet 477$+

Tisdag!

Idag har spelet gått ganska dåligt med en blandning av flyt och oflyt. Flyt var det då jag hade AA mot KK all in preflop. Oflytet då jag synat en re-raise preflop med AKoff för att se flopp K10x jag är först och checkar han går all in jag synar han har QQ. Q på river. även senare får jag 88 på hand och höjer upp. Flopp 10,6,x med 2 hjärter. han checkar och jag bettar han synar. Turn en 10a till och han går all in rakt av och då jag inte tror han har 10an så synar jag och han har 77. River levererar en 7a. Dock hade jag flyt en hand då jag synade en höjning med A2s. Låg flopp med 3 klöver varav jag inte har ett. Han checkar jag checkar bakom. turn en 2a utan klöver och han bettar ut en pottbet vilket jag synar. River ett A och han checkar. Jag bettar ut en pottbet för att få han att tro att jag missat färgen, han synar. KK hade han. Sen säger han att jag spelade dåligt och undrade varför jag synade. Orka gnälla. lite plus idag då jag i sista handen synade en höjning med Q10s för att se floppen 10,10,6. Jag checkar och min motspelare bettar ut en låg 1,5$ bet vilket jag höjer till 4$. Han dubblar nu min höjning och jag känner att en syn här och checka turn och ifall det går checkcheck betta river. turnkortet är ett lågt kort och jag checkar och han går all in för 18$ i en 13$ pott. Jag är bara rädd för A10 eller K10. Jag synar och han vänder upp KK. River blank och pengarna går till mig

Nu blir det sängen

/ SysteM

Ringgames

Påbörjade idag mitt tredje pokerpass vad det gäller 6 manna ring games, vilket änsålänge är det bästa passet jag haft. Kör dock väldigt lågt (0,10-0,25$) men detta är då jag inte har speciellt stor bankrulle på fulltilt. Nåväl började iallafall med att ligga 2,5 inköp back för att sen ta igen det och gå upp till nästan 3 inköp plus då jag på ett bord gick från 25$ upp till 180 tack vare några riktiga flythänder. Först floppade jag Kåk med JJ på floppen KKJ då jag re-raisade på floppen för att se vad som kom på turn. Turnen visar en Dam och river x och jag checkar då jag tror att han antingen sitter på missat färgdrag eller en K vilket han kommer betta här. han bettar jag går all in och han synar med A10 för färgdrag och gutshot på flopp. cirka 60$ i den potten. Nästa pott har jag 55 och floppar 533. dock får jag inte så bra betalt då min motståndare är feg då både han och jag har närmare 4 inköp på bordet. Handen precis efter får jag A3s och synar i tidig pos för att floppa nötfärg. Jag bettar pott direkt och får syn på flopp och ett omslag på turn till all in vilket jag synar då han vänder upp KQ för floppat topppar och drar dött. cirka 60$ i den potten. Gjorde även ganska många bluffar. Slutade på det bordet med 180$ från 25$ startande vilket jag är nöjd med. Dock gick det torrt på dom andra borden där jag inte hittade rätt lägen någonstans. Men iallafall nästan 3 inköp är iallafall litegrann :)

Har märkt att jag ofta spelar bra poker då jag börjar spela något, men sen ser jag i syne då jag har en dålig streak och spelar alldeles för passiv och rädd poker vilket inte är speciellt lönande i längden!

Får se hur länge mitt ringgame spelande håller i sig, blir nog att jag börjar lira lite sngs när kreativiten tappas på ringgamesen men vi får se. Nu ska jag iallafall dra mig till sängs. Godnatt

/ SysteM