Den dåliga perioden närmar sig.....

Ja nu har det gått bra några dagar och nu kommer det väl snart. "Rigget" men ja änsålänge får jag väl inte klaga.

/ SysteM


Bankrulle: 1870$


-----------------------------------------------------------------


Blev en liten stunds pokerlan hos heidetilt igen.  Satt och lirade Heads up i 1 timme mot en snubbe. Sjukt tajt och tråkig att spela mot. Sen skrev han i chatten att vårt bord va det enda han låg minus på. vilket jag tyckte va helt sjukt så dålig han va. synd bara att man inte fick träffa något riktigt saftigt mot honom när man väl behövde det. Hade dock jävulsk tur mot han i en hand då jag höjjde pre med 810 flopp 10,7,3 och han checkar jag bettar 4$ han går upp till 12$ jag synar. turn kommer 7 och han bettar 21$ jag går all in då för 30$ till och han synar och visar 10,3 så det blev split. Tur att jag har rakeback alltså annars hade jag varit jävligt besviken efter den matchen. Nåväl Godnatt!

Bankrulle: 1889$


Jag är turneringstilten!

Hej alla igen!

Testade idag att lira en turnering på Carlos där jag kom på 15:e plats av 420 personer och vann hela 22$ sen fick jag reda på att heidemannen inte jobbade natt idag då jag tog tag i den bärbara och drog mig dit. och ja där satt jag och slaskade i mitt heads up spel och det gick hyffsat bra faktiskt. Sen skulle jag ju in och lira en turnering på pokerstars så 25.000$ guarantee fick det bli med 25$ inköp då jag tryckte all in med A9 då en höjt från knappen men han synade då och visade QQ och floppade set på flopp vilket va lite tradigt. efter det så satte jag mig ner och lirade lite HU igen vilket gick lite bättre.  Det är verkligen mitt favorit spel. Blir så satans trött på att bara sitta och folda i turneringar hela tiden. USCH! dock så är inte förlusterna så roliga i heads up menmen dom flesta roliga saker har sina nackdelar. Blev ett stabilt plus idag iallafall. Godnatt / SysteM


Bankrulle: 1754$

Söndagslir!

Söndagsförmiddagen började bra med lite plus men sen går jag in och lirar mot en som jag blir lite tilt mot och torskar totalt 100$ lite då jag trycker flopp turn och "madtiltallin" på river och på river synar han ner mig med J för andra par. nåväl snygg syn antar jag då jag bara hade Q hög, menmen. satte mig för att lira en match till då min motståndare gick in med 71$ och jag med 50 då jag plockade honom på allt iallafall. jag sätter stege på turn och re-raisar han synar river går jag all in och han funderar och synar sedan med K hög. skum syn alltså. men potten till mig =)


Låt korten komma din väg / SysteM

Bankrulle : 1529$

00.52 Söndag!

Japp då var man hemkommen från studion och har fixat grundgitarr och trummor till en av låtarna, känns jävligt bra!
Poker har det oxå spelats. satte mig lite när jag kom hem med en kille som va jävligt passiv och försökte ofta ta potterna med en 1$ satsning rakt in i mig då potten låg på 5$ ofta när han gjorde så va han svag och när han checkade hade han något. han satt och checkade bla ett set i 6or till mig hela vägen och jag checkade bakom. resultat för denna match. Vinst!

En timme senare slog jag mig ner för att spela igen och hittar då en Kille som jag finner väldigt agressiv dom första 3-4 händerna och jag bestämmer mig för att ta det lugnt mot honom men sen saktar han ner och blir istället extremt passiv. och ja han satte in 100$ mot mina 50 och gick ner sig till cirka 46 efter denna handen.

jag synar från knappen med A7off (ett ovanligt spel av mig då jag brukar vara ganska agressiv) och han checkar floppen kommer 6,7,2 med 6,7 i ruter jag checkar och han bettar ut halvpott på 1$ vilket jag direkt slår om till 3$ och han synar. turn kommer en 10 i spader och jag ser inte det som ett skrämsel kort så jag bettar ut 6$ i en 8$ pott och han synar ganska snabbt. River kommer klöver kung och det skrämmer mig litegrann men nu funderar jag vad som är det bästa spelet. Och ja om jag checkar här så kan han försöka bluffa till sig potten medans om jag betar får jag syn mestadels av bättre händer. så alltså blir det check och min motståndare bettar ut 20$ i en 20$ pott. Vad sätter jag honom på då? Jo just det färgdraget och defnitivt inte K med färgdraget för då hade han antagligen bettat ut som mest 2/3 så jag synar och jajamen han visar upp 9,3 ruter och är helt tom! det är härligt när känslan finns och tilten känns en bit borta. för när tilten kommer då blir alla dom där "hjältesynerna" äckligt dumma och dom kostar oftast mycket.

Godnatt och lycka till vid borden / SysteM

Bankrulle: 1529$

Lördag!

Ja igår blev det studioinspelning för min och min kompis Markus. änsålänge är allt uppsatt och vi har spelar in trummor och gitarr till 80% men vi skiter i det nu och kör om den helt från början då vi känner oss lite mer säkra på att spela in studion nu men vem vet om någon vecka kanske det kommer upp några låtar här på bloggen =)
Nog om det. Idag har det blivit lite poker och det blev då heads up mot en kille. började med 50$ och gick ner mig till 30 men köpte då in och gick från 50 till 100 genom att ha satt 2 par med 10,2 på brädan 10,6,2 off jag höjjer pott på 2 och han re-raisar till 8. jag trycker han all in och han blixtsynar med 10,7 och jag ber om att det inte ska komma en7,a på turn,river och jajamen rigget är med mig!
Såklart blir motståndaren tilt då och jag får AQs från sb och synar bara floppen kommer QQ6 och motståndaren bettar ut 3 i en 2 pott vilket jag re-raisar till 9 och han synar. turn kommer x men även i min färg så jag får färgdrag han checkar och jag checkar bakom. river kommer en 4 utan min färg och han checkar åter igen. potten ligger på 20 och jag bettar 25 för att få honom att tro att det är en bluff och jajamen han synar och jag går upp till 140. menmen. är ganska nöjd med dagen spel förutom att jag kände lite tilt i kroppen då jag köpte in för 20 till men det gick ju bra endå= )

återkommer antagligen imorgon med ett nytt inlägg

Lycka till / SysteM

Bankrulle: 1436$

Återigen Pokerlan

Japp idag blev det återigen pokerlan hos Heideskunk och det började ganska bra fast jag har varit ganska laid back med att lira. blev väldigt lite 6 manna spel och ca 4 heads up matcher där jag vann 100% av hu matcherna och förlorade 20% av ett inköp på 6 manna. Men jag är nöjd med mitt spel idag. Härligt när man är på gång. dagens 2 skumma spel ett från mig och ett från heide.
Mitt: jag synar från small blind och motståndaren bettar 5 ggr bb. Jag har 99 och tror att jag som sämst har 50/50 läge och han har 25$ kvar då jag har 75 så jag trycker all in och han blixtsynar.. med 89s sinnes. flopp 88x? nej som tur va inte.
heide: sitter på AA och höjjer till 2,5$ en övertiltad motspelare trycker upp det till 5,5$ och heide steker lite och smäller all in för allt han hade vilket va cirka 40$ och motspelaren blixtsynar.. med 34off. Ja en del vet man att dom inte kommer vinna i poker någonsin!
/ SysteM

Bankrulle: 1365$

Dagen efter Pokerlanet!

Ja då va detta pokerlan avklarat och det va mycket roligt även att jag åkte på ett par bad beats kan nämna några här. J9off mot 89 flopp xx9 turn 9 river 8
107off mot J2 flopp Q7x 2 färgkort det blir all in då jag sätter han på färgdrag han synar. turn J river x
45s mot KJ flopp KJ4s turn 5 där blir det all in river miss. (dock kan man ju inte räkna denna som bad beat men endå. )

och den värsta av dom alla utspelar sig i en turnering där jag enligt mig själv har spelat jävligt bra poker och jag plockar upp AKoff i mellan position och höjjer cirka 3ggr bb vilket är ungefär upp till 4500 vilket sätter mig nere på ungefär 14000 en motspelare från sen position går då all in för 15000 till och jag funderar lite men tycker sedan att jag kan gambla på denna då jag kommer ligga top 3 om jag plockar denna så jag synar och motståndaren visar KQoff flopp kommer 462 turn Q river 9 och är ute. visst detta va inte den tyngsta beaten men med tanke på att jag kunde gått riktigt långt i turneringen med tanke på den handen så va det den som kändes mest!

pokerlanet slutade nog på runt 50$+ endå tror jag men det rättar inte till att jag har förlorat cirka 500$ dagarna innan så.

men idag blir det ett kortare pokerlan så vi får se ifall det kanske kan öka lite idag.

Allt för mig!

/ System

Bankrulle : 1200$

Nystart!

Japp! Det stämmer, nu blir det nystart av denna pokerblogg. Efter att inte skrivit här på ett tag så kommer här lite bakrundsfakta sen senaste inlägget.

Jag spelade på betsson i några månader och plussade ungefär 1350$ och tog ut alla slantar därifrån och satte in 1500 på carlos men tyvärr har det gått lite trögt där nu i början. gick från 1500$ till nästan 1700$ men tappade sedan  ner till 1250 på endast heads up spel. gick nu senast idag och lirade och började bra med att dubbla upp med A6 för floppat 2 par mot A8 för topp par. sen efter det så tänkte jag att jag skulle bluffa ut min motståndare med 10,8 off på en kung hög flopp. jag höjjde då pott på både flopp turn och river. och han funderade länge på river men synade till slut med QQ och tog potten på cirka 100$ och jag va nere på 40$ vilket jag sedan smällde bort på en AQ handen efter då jag tryckte upp till 5$ pre fick syn flopp 337 han checkar jag bettar 10 han går all in jag synar för 26 till direkt för jag orkar inte han visar Q7. nåvälnåväl . tiltsyn sista men ja. fresh start nu.

Ska spela 0,5-1$ HU,Shorthanded med ett Maxinköp på 50$ och även turneringar även dom med maxinköp på 50$
 
sen klart lite limits. Går jag under 900$ så ska jag gå ner till 0,25-0.50 med 25$ inköp. och max spela bort 150$ om dagen förutom pokerlan då. men om jag har förlorat 150$ så ska jag ta en pause på minst 30 minuter.

hmm. Ja vi får se hur detta går imorgon blir det Pokerlan!


/System

skit

Intro(refr) 14 sek -> förvers 25sek -> vers 36 -> brygga 41 -> refr -> introriff -> förvers -> vers -> brygga -> refr -> STICK -> lugnt parti 8-) -> refr -> introriff med sång -> avslut intro -> förvers -> vers -> brygga -> refr -> introriff -> förvers -> vers (dubbel takt på gitarr mot förvers) ->brygga -> refr -> Stick! -> refr med lite xtra -> kort introriff som avslut