Godmorgon alla trötta!

Godmorgon..

ja nu har jag inte skrivit här på ett tag men här kommer det senaste...


började för cirka en månad sen med att sätta in en slant på betsson.

gick stabilt NERÅT och jag backade närmare 450$ på 0,5-1$

så jag tog mig ner till 0,25-0,50$ borden och började grinda där och tog igen det mesta och vann tillbaka cirka 400$. sedan efter att varit hemma hos en kompis som även han har ett genuint poker intresse så upptäckte jag det roliga i att spela Heads up. Så nästa dag när jag vaknade så satte jag mig ner för att dra ett skott på 0,25-0,50$ HU
Det började hyffsat och jag plussade bra även att jag lyckades förlora några stora händer/Coinflips som tex

AK vs. 1010

AK vs A9

Jag hade AK båda gångerna och inga kort hjälpte mig nån av gångerna men gav en 9 i den ena handen.

 men endå så slutade dagen på cirkus 200$+ och jag ligger nu uppe på ett litet plus på betsson. sen med tanke på att jag spelar heads up så blir ju även raken galet stor så rakebacken blir nog inte nådig heller.

men dom här resultaten är efter en dag. så jag vet ju inte ännu om jag kommer vinna i detta spel. har faktiskt gjort några små utdragningar även jag som tex K8 jag floppar färgdrag och jag höjjer och han går all in och jag får bra odds och synar och vinner mot en annars dominerande hand.( just då satt min kompis och kollade när jag lirade och kallade mig lottogubbe) menmen blir nog pokerlan ikväll hemma hos en kompis. då får jag se hur det går..

Lycka till med pokern / SysteM