2 sjuka sessions.

Igår blev det mycket spel ( Cirka 5 och en halv timme) varav jag låg som sämst cirka 200$ back. Hade många dryga händer och drygast var endå AA då jag lyckades tappa 3 inköp med dom oftast vackra essen. Först var det AA mot KQ all in på floppen som var K hög varav han drog en 3e kung på river. Spelade även en turnering på Pokerstars igår som kostade 16$ där jag fick AA andra handen och alla pengar åkte in på 10 hög flopp mot A10 där han fick sin 2 outare på river och jag var i princip ute ur turneringen. Vet att jag sedan tappade ett inköp till med Essen men jag kommer inte ihåg hur. Men ja allt var inte otur och jag vann blandannat en 150$ pott på NL50 med 77 mot 74 på floppen 974. Och jag gjorde även en del moves osv. Här är lite uttdrag på händer.

Analys #1

Har här A9s på bb och synar en normal 4bb raise och floppar ett nötfärgdrag med 2 överkort. Jag synar en höjning på floppen här och turnen så smäller jag om ganska hårt då jag ser att även om jag får syn så har jag 12 outs och om han synar här kommer han antagligen syna ner river också om jag träffar om han har ett överpar men han kan också lägga ett överpar på turn här då jag visar väldigt mycket styrka och sen kan han ju också vara ute på bluff och då får jag han att lägga sig.
http://www.pokerhand.org/?3500823


Analys #2

Denna handen tyckte jag var väldigt interessant och här synar jag en höjning på knappen för att sedan missa helt men det är ju ganska stor chans att motståndaren också missat eller att han inte är så stark så jag väljer här att floata för att vara mer agressiv på turn. Turn är ett bra kort för mig tycker jag då det kan skrämma honom och jag väljer nu att köra på hårt för att se om han verkligen är så stark. Tyvärr så synar han ju och jag är nu ganska säker på att han har JJ+. River kommer en 6a vilket inte förändrar speciellt mycket men han gör nu något som kan ses som både bra och dåligt men det sämsta med detta spelet är att han berättar för mig exakt vad han har. Hade han checkat så hade jag nog checkat bakom då jag tror att det finns ganske stor chans att han synar ner på river. Nu istället så smäller jag om all in då han har visat mig att han har ett överpar och vill ha lite värde men inte vill syna en pottbet på river. Spelet lyckas och självförtroendet ökar.
http://www.pokerhand.org/?3500858


Analys #3

Här Floppar jag Lägsta set med 22 och limpat preflop. Jag höjer och får en fisk med mig både på floppen och turnen och jag hoppas nu att han har ett färgdrag men när river kommer ett 3e Ess och färgdraget så går det check från mig då jag är ganska säker på att han har Ax eller ett färgdrag som gick in så jag check höjer här och förväntas få en syn men får istället en all in mot mig. Jag funderar tiden ut och kommer fram till att han inte borde göra detta spelet med något sämre än en Kåk då jag mycket väl kan ha kåk själv men en sak jag missade var att vad skulle han ha för hand om han hade en högre Kåk? A6? borde han inte smällt om på floppen isåfall eller visat lite action på turn iallafall? Jag viker efter att tidbanken gått ut och han visar färg. Självförtroendet sjunker jag blir lite lätt irriterad.

http://www.pokerhand.org/?3501775


Analys #4

Den sista handen är väl kanske kanske ganska standard men ja. Jag väljer här att Syna med AKs på knappen då jag tror mig själv kunna vinna många händer efter floppen här även om jag missar pga positionen. Får ett stort omslag från sb och cutoff som har höjt från början synar. Jag tror att Sb har en stark hand men han har många händer i rangen endå. 1010+ och även AJ,AQ,AK och jag tror att cutoff har ungefär samma range men att cutoff inte har AA,KK så jag väljer här att push är rätt? Sb trycker in hela sin stack och cutoff foldar som väntat. Jag drar ut som vanligt  =)

http://www.pokerhand.org/?3504108


Det får vara nog med analyser för idag och jag kan även säga att gårdagen slutade på cirka -180$ eller något liknande men att det mesta togs igen idag på en ganska kort session då jag hade ett ganska schysst flow och fick vinna en coinflip QQ mot AKs på låg flopp där han hade färgdrag med 2 överkort. potten blev 120$ http://www.pokerhand.org/?3504147


Nej nu ska jag ta och göra något annat

/ SysteM


Kanske kan komma igång här lite....

Ja. Är ju som jag kanske sa igår Sjuk just nu och då menar jag inte vid pokerbordet utan jag är förskyld vilket gör mig lite seg och trött men jag kan inte hålla mig borta från pokerborden helt för det. Började bra idag med att jag drog många set osv och fick sedan även se A6s förvandlas till nötfärg på floppen då motståndaren hade Kx för andra nöten och ja då åkte ju alla pengarna in. Dock hade jag lite otur senare då jag fick se min 4,6s floppa färg mot en som hade AKoff med A i färgen dra ut mig på turn när vi pushade på floppen. Det var där oturen började och innan det låg jag cirka 5-6 inköp upp. Torskade även en hand där jag hade A7 mot K7 på 7 hög flopp och jag synade hans höjning. turn kom K och jag hade redan satt han på 7x så när turn kom en K och han checkade så smällde jag i princip in alla hans pengar och han synade glatt med K7.

Har en handanalys idag som jag tyckte var en ganska interessant hand.

Analys #1

Jag 3bettar preflop med AQs på cutoff då jag tycker utg höjning är alldeles för vek och då jag gärna vill isolera mig mot honom. Det lyckas bra och jag träffar en bra flopp och väljer här att ta ett gratiskort för att få det att se ut som att jag har en hand som QQ eller liknande och kanske få han att bluffa. Turn kommer ett färgkort till vilket egentligen inte borde skrämma mig och han betar 1$ vilket jag tycker är väldigt svagt men jag känner mig lite orolig och synar därför bara istället för att smälla om vilket antagligen borde vara rätt här. River visar J och jag tror nu att jag har bäst hand ganska ofta och efter att han checkar väljer jag att värdebeta och tänker här att min hand ser väldigt trolig ut till att vara en bluff nu. Och jag tänker då att jag måste syna ner en re-raise här då det är stor sannolikhet att det är en bluff. Eller vad tror ni?

http://www.pokerhand.org/?3492100        (Motståndaren hade inte 22 utan jag har ändrat bara för att ni ska få gissa)



Ja totalen idag blev iallafall 3 inköp upp på 1,5 timmes spel vilket jag är ganska nöjd med efter allt.


/ SysteM

Det var ett tag sen..

Ja, för att uppdatera lite så kör jag just nu NL50 igen och har väl haft en helt ok streak men igår och idag har det gått lite tunt. Spelade idag och gick -1$ och igår gick jag cirka -25$ men det är ju ingen fara då jag bara behöver ett inköp sen ligger jag på + igen.

 Nu tänkte jag att jag skulle ge lite hand historys till er så svara gärna med tips om hur ni skulle spelat någon av dom här 2 händerna.


Analys #1

Börjar med att limpa Q10s från sb då jag har fått några tidigare limpare. Floppen ger mig bra träff och för att inte ge några billiga drag så bettar jag direkt ut och får 2 syn. Turn är ett mycket bra kort och jag väljer nu att fortsätta betta då jag får syn av både en Qx och kanske även drag här. River tror jag inte är speciellt bra och jag tror nu att en eller båda mina motståndare har Qx eller kanske rentav 10x eller också missat färgdrag då det är mest uppenbart så jag väljer nu att beta ganska lite för att få syn av både vilket fungerar bättre än väntat då jag får en höjning mot mig. Jag ställer in och får snabbt syn.

http://www.pokerhand.org/?3487974

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Analys #2

Jag får A10off på knappen och väljer att höja 3bb's och får 1 syn. Floppen är ganska bra och min motståndare betar rakt in i mig och jag synar bara här vilket jag inte gillar men anledningen här var att jag hade dålig koll och inte kom ihåg ifall jag höjt eller synat en höjning. Turn är inget speciellt kort och jag väljer här att dubbla för att hålla potten nere till river och det lyckas bra då han synar. Jag borde nu ha bäst hand dom flesta gånger. River visar en Dam vilket är ett litet skrämselkort och jag checkar här bakom vilket kanske nu i efterhand var lite dumt? en värdebet på mellan 4-10$ hade nog varit bra då han kan syna med en hand som K10 om han tror att jag är ute och bluffar. Check blev det iallafall vilket var bra just för denna gången men finns det något sett jag kunde spelat denna handen bättre?

http://www.pokerhand.org/?3488010