Nattpass avslutat!

Nattpasset avslutat men dock inte med någon större lycka! Började med att spela bra och gick väl några ynka $ + men sen kom det 2 händer Som var väldigt tunga då jag satt på AK båda gångerna och satte ett A på floppen medans motståndaren satte set. Ena gången så satt en och checksynade mig till river och tryckte mig där all in för ytterligare 16$ i en pott på 90$ då jag även satt en K på river. Och den andra handen så blev jag check-raisad på floppen och slog då om 1 gång till för att se vart jag stog. Men istället för att trycka all in där så synade han bara. Ångrar dock mitt spel där på turn och river då jag hade position då jag istället för att betta turn skulle ha checkat för att sedan syna en höjning på river. Men överaggresiv som man är så är det ju klart att man ska beta ut på turnen också och sen syna hans dubbling all in. Äckligt dåligt spelat av mig!


Ikväll blir det möjligtvis lite mer spel om det inte händer något annat då.


/ SysteM

Forts. På Pokerlanet hos Heide!

Då jag lämnade datorn här igår så blir det Pokerlan ikväll och inatt också. Förhoppningsvis blir det ett bra plus.

+ nästan 100$ änsålänge men jag har många speltimmar kvar inatt.

/ SysteM

Pokerlan!

Pokerlan hos Heide igen!

Gick ganska segt och jag torska cirka 30$ men sedan efter det drog jag och Heide och tränade och sen kom jag igång och plussade cirka 100$ så det blev ett 70$+ vilket känns sådär men för att vara 0,25/0,50 är det ju inte så farligt dåligt. Rakade ju antagligen en del också så rakebacken kommer nog smaka fint. Nej nu ska jag dra mig hem till min lägenhet och sova några timmar

Några speciella händer finns det väl inte att prata om tycker jag inte. Inte som jag kan komma på iallafall. Snart blir det att gå upp till 0,5-1$ igen då jag har kommit in hyffsat i formen igen.

/ System

Spel igen efter en liten paus!

Japp idag blev det lite spel igen men det började inte bra då jag försökte få en i fällan när jag hade KK. Men då rivrade han mig. Satt sedan och snackade lite med Heide och han tyckte att jag skulle testa att köra med 4 bord och normal view istället så jag gav mig på det och det gjorde faktiskt susen, jag kände verkligen hur jag började komma igång igen och jag vann igen det jag tidigare förlorat idag och en liten summa till. Hade dock flyt i några potter och oflyt i några så det drar ju ut varandra. Nåväl nu blir det sängen.

/ SysteM

Torsdag. Bra dag!

En väldigt skiftande dag men en bra dag. Började ganska dåligt då jag låg som mest 100$ back vilket är ganska mycket då jag spelar 0,25-0,50$ 6 bord samtidigt. Åka på några dryga beats med tex KK mot Q10 på Q hög bräda då river visade sig vara en Q till. Dock hade jag lite tur i 2 potter där jag drog ut med set 2 ggr. Först JJ mot QQ all in preflop fast detta var då jag tyckte att min motståndare gjorde en konstig höjning preflop. Sen en annan hand synade jag bara en re-raise med KK och floppen kom Q hög och vi tryckte all in. River K och han hade QQ.

Hade en del andra beats men inget jag riktigt kommer ihåg. Har spelat cirka 1k rakade händer idag och plussat cirka 45$ vilket jag inte är speciellt nöjd med men plus är ju plus.

/ SysteM

Onsdag!

Pokern idag har varit ganska seg och tyvärr gått åt fel håll. Men åkte på en ganska dryg utdragning då jag hade KQs i hjärter och floppen kom Q4x med 2 hjärter och alla checkade första varvet. turn kom A i hjärter vilket gav mig Nöten. Jag höjer en pottbet och min motståndare höjer över mig och jag trycker då all in då jag tror att han sitter med en lägre färg. Syn säger han och river visar en andra Q och han visar 44 för kåk. Potten var på 100$

Har spelat 3 pass idag. Det första började med 84$- och det andra med 92$+ och nu det sista cirka 50$-

Var en hand som jag tyckte var ganska speciell idag och jag fick då se dom 2 vackra essen i min hand och jag höjer 4 ggr blindsen upp till 2$ och 2 personer med 50$ var efter mig synar och en spelare som jag sett spelar väldigt många bord även han med 50$ på bordet höjer upp det till 10$ och  det är här mitt problem är. Ska jag syna eller ska jag trycka all in för ytterligare 40$? All in här är ju ett säkert alternativ men ifall jag bara synar så finns det stor chans att jag tar alla hans pengar då han antagligen sitter på en hand som JJ/QQ/KK/AK. Men om jag bara synar kanske jag får med mig båda spelarna som sitter mellan oss och om floppen komm 10,J,9 med alla i en färg jag inte har så blir det ett väldigt jobbigt beslut. Nu ska jag lägga ner lirandet idag och sova lite. Godnatt

/ SysteM



Tisdag!

Idag blev det en del lir heads up men det gick inte alls min väg. Valde istället därför att grinda 6 manna bord vilket gick betydligt bättre. fortfarande back idag men det kan jag ta. Annars idag har det inte hänt så mycket, var nere på jekyll & hyde och snackade lite skit med några vänner. Efter det drog jag och Björn hem till mig och kollade en rulle. Let's go to prison hette den och enligt mig var det ingen speciellt bra komedi men den dög endå helt klart att smälla 1,5 timme med. Allt för mig idag

/ SysteM

rigget är för sjukt!

Har mina funderingar på att ta ut allt från prima. Helt sjukt riggade saker händer. Senaste handen var flopp 998 och jag har 9,10 han höjer och jag höjer över. syn turn 5 check check river all in från han. Jag känner mig faktiskt slagen här men vad ska jag göra? han har 6,7. Tidigare idag så har jag KK. Flopp 10,9x jag har re-re-raisat pre med KK. Flopp han höjer jag höjer över på flopp. han synar. turn kung han checkar jag höjer han går all in jag synar. JQ från han. Helt insane. Första handen kändes verkligen helt ologisk men preflop så satte jag honom på ett överpar. Usch och blä.


/ SysteM

Måndag. Slapp dag!

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Varit och handlat och sedan har jag varit på jekyll & hyde med Linus och Björn.

Har även blivit lite poker idag och idag har det faktiskt gått åt rätt håll. Inget speciellt stort plus men 100$ är väl ok.

En fin hand var då jag synade en re-raise med 5,8 off för att se floppen 3,4,6 regnbåge. Min motspelare bettade ut en hyffsad bet och jag synade med mitt öppna stegdrag. turn kom mitt drömkort. En 7a men tyvärr checkade han. Jag bettade ut en ganska kraftig höjning och han gick all in för sina sista. Jag synade och han sade i chatten att han hade AJ men det tror jag inte ett skit på.

Ett tips till er alla är att gå in på youtube och söka efter achmed dead terrorist. Jag tänker inte säga något om det. Bara njut!

/ SysteM

Pokerlan återigen!

Igår blev det att sitta hos pokerlana hos Heide igen med Jimmys dator. Började ganska dåligt då jag torskade ett inköp till en som hade satt runnerrunner stege mot mig när jag hade AA och sen även andra gången jag hade AA så torskade jag en stor pott. Detta var i 6-manna spel. Spelade sedan en pokerstars turnering för 11$ där jag kom på 250 plats av nästan 4000 pers. låg riktigt bra till där med 30k i marker när snittstacken var 13k. Men sen torskade jag en ganska stor pott på QQ och även med några par som inte ville setta sen var jag nere på 13k och tryckte all in från cutoff med KQ och fick en syn från mittposition av en som bara synat med AA. Ägd blev jag!

Heads up spelet igår var jag endå riktigt nöjd med. Spelade På hårt och bra och när jag väl gjorde reads så blev dom ofta rätt. Dock åkte jag på en ganska jobbig hand då jag hade Q9 och hade satt andra nöten på turn vilket inte riktigt hjälpte när min motståndare hade absoluta nöten med KQ. Lyckades endå plussa en liten slant sen på slutet i cash men det gjorde endå att jag slutade på ett totalt minus på cirka 50$. Blir mer lir senare idag så då får vi se hur det går.

/ SysteM

Lördag eftermiddag!

Igår fredag satt vi några stycken hemma hos jimmy och lirade sonic & mario goes to the olympics vilket var jävligt roligt!


Sen idag har jag inte gjort mycket alls. Fram tills nyss då jag skulle lira lite poker tänkte jag. Började bra då jag fick se 9,7off och synade en höjning preflop. Floppen kom 6,8,x och jag checkraisade hans höjning på 3,5 upp till 10$ som han då synade. turn kom en 10a och jag bettade ut 2/3 vilket han synade. river så höjde jag en stor höjning igen och han gick all in och jag synade. Han vände upp 1010. Jag startade en match mot en annan vilket gick bra då jag gick från 100 upp till 250 även att jag då köpt in för en del extra och låg bara 50$ men tillslut så blev det en stor pott på en 10 hög flopp då jag hade K10 och han hade QQ. Vilket drog ner mig till minus 80$

Ingen lyckad pokerdag idag men det kommer snart hoppas jag. Kände mig riktigt taggad i den första matchen men inte ville det hjälpa.

/ SysteM

Inget går min väg!

Har spelat 3 gånger idag och 2 av gångerna har jag förlorat.

Första handen nu va det 3,4 mot AKs

Flopp K4x han bettar jag synar. turn 3 jag checkar han bettar ut igen nu vet jag att han är stark så jag höjjer tillbaka han ganska kraftigt och han går all in. jag synar och rivern går han ett 3e färgkort. Pott på 300$

näst största handen var på cirka 200$ då var det push preflop JJ mot A10s. A10 floppade färg.


Nu i den sista matchen kände jag mig ha ganska bra kontroll över spelet men i matchen innan mitt spel inte helt på topp. Må jag vända detta snart!


/ SysteM

Pokern Just nu! 17/1-08

Pokern just nu har inte gått helt bra. Gick ruskigt bra för mig igår där jag enligt mig själv spelade kanonbra och jag gjorde många läggningar med starka händer då jag trodde jag var slagen. Endå så gick jag på tilt efter att jag åkt på en del ruttna händer så det blev iallafall ett ganska starkt minusresultat samt att jag nu ligger minus på sidan som jag lirar på. Känns inte speciellt bra eftersom att jag är arbetslös men jag tror det löser sig då jag har plussat på detta spelet i 3 år så borde jag ju kunna fortsätta plussa i några år till.  Frågan är nu om jag kan vända Januaris resultat till plus på 14 dagar? Jag ser defnitivt det som möjligt, men då får korten allt ta och komma min väg!

/ SysteM

Svängningar!

Jävla poker!

Inget har gått min väg den sista tiden idag. Inga träffar och träffar jag så träffar dom bättre. som tex sista handen.

En höjer preflop och jag synar med KQ. Flopp JQx han checkar så jag bettar han synar. turn han checkar jag bettar river en J och han bettar ut en liten summa ochjag synar och han visar AJ.

många många äckliga dryghänder idag. Må rakebacken vara stor!


/ SysteM

Dragit med datorn till heide!

Då sitter jag hos heide igen med datorn fast denna gång den stationära. Pokern började bra idag då jag plussade närmare 400$ och spelade jävligt bra enligt mig själv och gjorde ett antar snygga syner och även ett par syner då jag satt på monsterhänder men trodde att det var möjligt att motståndaren hade bättre. Tex en då jag satte färg på turn med 3,7s och jag synade bara turn och river och han visade då upp Axs för högre färg. sedan en annan gång då synade en höjning på floppen med 22 och satte set på flopp. Sen re-raisade han på river och då synade jag bara och han vände upp set i 7or som han dragit in på rivern. Inte lätt att vinna om det ska hålla på så. Änsålänge ligger jag plus men jag torskade en del stora potter tidigare då jag blev lite smått på tilt. Fick ner en kille från 100$ ner till 30$ och sen tiltade jag upp honom till 190$ menmen så är det ibland antar jag men jag är glad att jag gick ifrån bordet även om jag tror mig vara betydligt mycket bättre än vad han var så spelade jag defnitivt inte mitt bästa spel just då.

Föressten så har jag nu lagt upp mitt månadsreslutat till höger på bloggen vilket enligt mig gör det lättare att följa.

/ System


Pokerlan slut!

Japp pokerlanet blev en halvtrevlig upplevelse och jag plussade 130$

Drygt dock i sista matchen då jag kunde plussat mer. Var uppe och nafsade på 300$ på bordet men slutade sedan på 150$ ungefär. Men jag är nöjd med dom flesta spelen jag gjort. Nu blir det hem och sova. Godnatt

/ SysteM

Pokerlan hos heide!

Pokerlanet hos heide är påbörjat och jag sitter just nu på jimmys bärbara dator då jag inte orkar dra med min stora tjocka dator.


Pokerlanet har börjat väldigt svängigt då det börjat med +100$ för att sedan bli -100$ och för att sedan bli +150$ och sedan -50$ och för att just nu ligga på 170$+ och detta är spel inom 1,5 timme.

Några händer som blivit spelade har varit en då jag hade AJs och synade en höjning preflop. Flopp: 2,2,4 med 2 ruter och då jag har 2 ruter så ligger jag antagligen ganska bra till här då jag har fått min motståndare på helt sjuk tilt. Han höjer och jag synar. Turn A och han bettar återigen ut. Nu finns det lite olika händer han kan ha. en 2a, ett färgdrag vilket gör att han är död, eller ett A. Jag trycker all in för mina resterande och han synar och visar 2,3off och min färg kommer inte och han dubblar. En annan hand så kom det färg på turn och både jag och min motståndare checkade. Jag satte inte han på färg så när han sen bettade pott på river så synade jag med mitt topp par men då hade han istället satt en stege. Mer info kommer senare.

/ SysteM


Lite vardag och lite tips!

Jag tänkte att man kanske skulle skriva lite personliga saker här också som har hänt en i livet och inte bara skriva poker hela tiden så ja.

I helgen blev det ingen fest men det blev iallafall ganska mycket repande både Fredag och Lördag och sedan på söndagen blev det även då en ganska chill kväll då jag och björn hyrde en rulle och käkade kanelbullar vilket smakade sådär. Filmen vi såg heter Shooter med Mark Wahlberg i huvudrollen som en föredetta krypskytt som nu tas in av staten för att hjälpa till att förebygga ett mord på USAs President, dock är det inte hela sanningen och det hela slutar i att många kular avfyras och många dör. En helschysst action rulle enligt mig som defnitivt är värd att se. 8/10 får den i betyg av mig.

Om det är någon här som kommer ihåg vad ett av mina nyårslöften var så kan jag säga att jag inte hållt det redigt då jag som senast idag var inne i karlskrona och åt 2 maxburgare på MAX. Mycket gott och mycket onyttigt, speciellt dom där lökringarna som bara är fyllda med flåt och lök. Men ack så goda dom är!

Nu ska jag dra och vila en liten stund innan det blir Pokerlan. Ha det bra!

/ Peter

Pengar på kontot!

Äntligen så kom pengarna från mitt pokerkonto in på bankkontot och jag kan börja lira igen!

Dock blev det lite fel då mitt ena kort är spärrat pga att jag tryckt fel kod 3 gånger så det fick bli lite överföringar här och var så jag börjar lite nätt med att sätta in lite över 1000$

Heide jobbar just nu sitt eftermiddagsskift vilket slutar 22.00 och efter det blir det grind hos honom och första gången jag lirar med real money på min nya klient. En fräsch update kommer senare inatt ifall blogg.se inte bråkar med mig.

Wish me luck


/ SysteM



Januari:  -751$

Förseningar!

Eftersom att jag inte fått mina pengar från min förra spelsida så har jag inte satt in några pengar på någon annan sida. Spelberoendet är stort då jag till och med satte mig och spelade med play money igår. Gick från 2000 till 8000 på 15 minuter och även om det var playmoney spelade jag likadant som jag hade gjort med riktiga pengar sen gjorde han ju några spektakulära syner tex 1 då han hade 22 och synade min all in på floppen 5-6-10.  Men det var ju bara play money så vafan! =)

Förhoppningsvis får jag in mina pengar på måndag och då jävlar ska det spelas! Kan ju faktiskt vara bra att ha några dagar ledigt från det men vi får se.

/ SysteM

Nytt nätverk!

Jag sa innan att jag skulle byta till boss klienten men Pågrund utav att dom inte har några heads up cashgame bord där så kommer jag istället att köra på Prima till en början sen får jag se hur det går där. Kommer nog inte sätta in så mycket pengar där dock. Skulle gissa på 1500$ sen får jag se hur det går där och hur jag gillar klienten men jag har iallafall fått en bra deal där så den är det inga problem med. kommer mer info då jag satt in pengar vilket antagligen blir senare ikväll.


/ SysteM

Turre på stars!

Åkte precis ur 50k på Pokerstars nu. I början spelade jag väldigt tight och fick knappt några händer men tillslut fick jag QQ och höjde upp och fick 1 syn. en 8 hög och min enda motspelare checkar och jag höjer och han går all in och jag synar och han visar 99. Han lyckas inte med sin 2 outare och jag plockar hem potten på strax över 4K.  Står helt tom vad det gäller att få händer Men tillslut får jag se AJ och höjer ur sen position till 400 då blindsen är 75/150. Får 2 syn och floppen är J hög med 2 hjärter och båda checkar till mig. Jag har cirka 4500 i stacken och kontinutetsbettar 1000 och då trycker den ena killen in allt och jag hoppas på en svag knekt men istället har han A5 i hjärter och på turn drar han in den och jag är ute.  Cashgame har det också blivit lite på stars men inga större resultat. Skulle tippa på ungefär 20$+ på det


/ SysteM

Nytt nätverk!

Japp nu är det bestämt. Jag kommer att börja spela på Boss då jag fick en bra deal där samt mycket dåliga spelare och en snygg klient. Har fortfarande ett litet sug efter prima men ska pröva Boss nu ett tag så får vi se hur det går.
Min första insättning kommer vara på ungefär 3000$ sen får vi se hur det går därifrån.


/ SysteM

Uttag godkänt!

Japp efter lite funderingar om detta så har jag gjort det. Tog ut allt från Carlospoker för att spela någon annanstans. Var det kommer bli det får vi se. Men jag är faktiskt lite sugen på prima Men har även tankar mot Boss. Ipoker blir det defnitivt inte iallafall. Inte än på ett tag. Om det är någon som har tips på bra sida med bra Rakeback och bra support osv så var inte rädda för att lägga en kommentar!

/ SysteM

Måndag och ännu mer förlust!

Japp det blev lite spel på mitt vanliga nätverk Ipoker fast nu på 0,25/0,50 för att försöka få tillbaka lite självförtroende och inte förlora så mycket nu då jag inte spelar optimalt. Heads up började då jag fick 66 och höjde preflop och fick en re-raise. Denna handen spelade jag egentligen ganska dåligt men iallafall. Floppen kom 5,j,x och jag checkade och han bettade ut. Jag Synade och på turn kom en 5a till och jag checkade återigen och han bettade ut och då tryckte jag in allt då jag verkligen inte trodde han hade en 5a men då han re-raisade så borde han ju som sämst ha AK,AQ men troligast är endå AA,KK,QQ. Men syn från honom med KK blev det och rivern hjälpte mig inte. Nästa hand så fick jag se 97s och synade hans preflop höjning och floppen kom 9,7,x och jag checkade och han bettade ut en bet på 3$ vilket jag höjde upp till 10$ och han synade. Turn kom en 5a och då höjde jag 17$ och då trycker han all in. Jag är ganska säker på att jag har honom då han har tänkt ganska länge så jag synar. Han visar 66 och är helt död! nästan iallafall. för rivern ger ju han en 6a för set och han vinner potten på 110$
Nåväl slut på cashgame spelandet ikväll då jag ska jobba imorgon. Menmen lyckan kommer väl min väg snart igen hoppas jag.


Januari: -751$ (4,783 svenska kronor)

Turneringsdags!

Åkte precis ur en turnering på pokerstars. 20K vilket kostade 22$

började med att jag spelade många drag händer som 4,6s  KJs för att försöka träffa en riktigt bra hand och vinna en stor pott. Men det ville sig inte redigt och jag fick inte vinna några stora potter. Gick ner mig lite men vann sedan en mindre pott med AA vilket gav mig ungefär 2600 i marker och fick sedan se 88 i sen position och bestämde mig för att höja lite så jag höjde upp det till 150 då blindsen var 25/50 och fick 2 syn. Floppen kom 8,9,4 med 2 klöver och killen i första positon checkar och andra personen bettar 400 direkt vilket jag dubblar till 800 och då trycker första personen all in för cirka 1000 till andra killen lägger sig och jag synar och han visar J9 och här leder jag stort. Turn Q river 10 och han sätter in sin runnerrunner stege och jag är ute ur turneringen. Men men jag ligger fortfarande plus på Pokerstars även om det inte är speciellt mycket.

/ SysteM

Söndag natt spel!

Ikväll var det att bänka sig framför tvn och kolla på the game! dock var det ju bara kval nu så inte så roligt att kolla på. Nåväl sen blev det framför datorn och det började bra då jag vann 70$ men avslutades sedan dåligt med en total torsk på cirka 200$

Var heads up spel och några av händerna jag torskade var KJs med träff på topp par. Han hade re-raisat mig preflop men sedan checkat turn och river så jag satte han på en svag kung och tryckte på river men då hade han satt topp 2 par på flopp. Sen sista handen jag spelade ikväll var KK då jag höjde över honom preflop. checkade floppen 6-j-Q. Han höjde 5$ och jag höjde upp till 15$ och han synade turn en 7a vilket jag inte trodde hjälpte honom så jag trycke in 30$ och han synade. river en 7a till och ja om han nu slowspelat Q6,J6 så har jag även dom händerna. En 7a tror jag inte att han har då han synade på floppen så jag trycker in allt och han synar och visar 67. Dock så ångrar jag inte mitt spel. Han hade synat med många händer här som tex vilken Q som helst och kanske till och med en hand som AJ. Menmen detta har inte riktigt varit mina dagar på nätet. Får hoppas det kommer igång till det positiva snart igen annars är jag P-A-N-K!

Januari: -615$

Söndag. Mitt 6 manna spel!

Då jag börjat spela mer 6 manna spel för att testa på det igen så har jag märkt att det är en otroligt stor skillnad på 6 manna spel och på heads up. 6 manna spel handlar mest om att sätta in nöten och sen få personen med andra nöten att betala av. Har nu spelat totalt i kanske 4 timmar och backat dom flesta gånger men också av alla dessa gånger så har jag vunnit med AA,KK 1 gång av cirka 10 gånger jag har haft dom och det blivit spel. Men 5-6 gånger har jag också slängt efter turnen. Vad jag tror så ligger skickligheten i 6 manna spel i att få personer att betala av med sämre händer och att kunna göra många läggningar med bra händer. Detta tycker jag iallafall då jag spelat 0,5-1$ vilket är ganska låg nivå men spelet är väldigt abc. Tyvärr så får man ju in mycket mer poäng på pokersidan då man spelar 6 manna bord. Nåväl allt om det.


/ SysteM



Januari: -292$ = 1,860 svenska kronor

December's Resultat!

December blev en okej månad fast inte lika bra som November då jag hade en liten dålig streak i mitten på December då jag tappade en del $.

/ SysteM

December slutresultat:   +1,389$

Turnering slut!

Turneringen slutade bistert. jag synade en höjning från tidig position då jag satt på cutoff med 22. Flopp 7,8,9 och jag sätter han som sämst på AK här och han bettar ut och jag synar. turn J och han checkar och jag bettar ut halvpott och han lägger sig. tror han hade AK här så det var därför jag bettade. Får sedan QK i sen position och höjer ut 300 från sen positon med QK och får syn av samma kille och tror då att han har tiltad så jag kommer nu spela väldigt hårt ifall jag träffar. Flopp JKx och han checkar och jag bettar 400 i 600 potten och han synar. Turn kommer K och han går all in och jag synar direkt med tanke på tilten. han visar Q10 och river är ett Ess och hans stege fullbordas. Uschja det var nattens turnering för mig men jag är icke bitter!

blev Sedan lite 6 manna spel och ja det är inte roligt alltså. Varje gång man har överpar så har dom fått in ett set. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte fått betalat 1 enda gång då jag har haft överpar utan jag har fått lägga dom varje gång förutom den sista handen för då låg det helt enkelt för mycket i potten preflop. Enda gången jag fick betalt för överpar var när jag satte ett set på river med AA och han hade lägre set. Blev ett back på cirka 200$ vilket jag inte alls gillar. Blev därför vidare till Heads up. Satte mig vid ett 0,5-1$ bord men fick ingen action så satte mig istället vid ett 1-2$ bord där en satt med 116$ så jag satte mig med 100$ gick ganska dåligt då jag köpte in för 40$ extra ganska snabbt. Men fick sedan se KJoff och synade hans höjning preflop.  floppen kom 9,2,J med 2 spader och jag checkar till honom eftersom han var preflop höjaren. Han höjer 10$ och jag höjer upp till 26$ vilket han synar. Turn kommer en Dam och Då jag inte kan låta detta kortet skrämma mig samtidigt som det kan vara så att han sitter med tex en 9a så kan han tro att jag bluffar nu när damen kommer. Jag går all in för 60$ och han synar snabbt. A10off har han och river visar 8 och han får in sin stege. På turnen låg potten på mellan 60-65$ och han synade med sitt stegdrag. Nåväl Bättre lycka nästa dag för idag har det inte varit någon lycka alls!





/ SysteM




Januari:  -179$

Turnering!

Idag blir det turnering på Pokerstars. 50K och det gick inte riktigt som jag väntat mig. Fick 55 i sen position och synade bara en höjning. Floppen kom A105. vi trycker in allt och han har 1010. Jag är nere på 50 vilket man kan tycka är kört med jag bestämde mig för att det inte var över än så en all in med K10s. En all in med AQ vs KJ och en till all in med KJ mot AK då jag satte 2 par och senare all in AK mot 88 då jag satte esset är jag nu uppe på strax under 2000 igen.  Kanske kan det gå vägen denna gången vi får se ligger på 1000e plats av 1100 just nu men en all in till och jag ligger betydligt bättre till.

/ SysteM

Torsdags forts.

Då jag la mig i sängen och inte kunde sova och då jag inte orkade ligga kvar så blev det istället att jag satte mig för att lira lite poker vilket verkligen gick skit. Drog igång 4 stycken 0,5-1$ cashgame bord med 100$ på varje. Det började med att jag tappade och tappade då jag gjorda ett antal helskumma syner då jag är väldigt van vid att göra många såna då jag spelar heads up till 95%.

Det började alltså dåligt och efter bara en ganska kort stund hade jag tappat cirka 300$ vilket inte kändes speciellt bra. Men sen kom vändningen då jag satte ett färgdrag och gutshot stegdrag till sucker stegen med 67s. Jag satte stegen på turn men då bettade en kille som även han bara synat flopp och jag blev mycket orolig att han hade mig slagen så jag synade bara då jag även hade färgdraget. River kom och ingen färg och han gick all in. Jag var ganska säker att jag var slagen men fisk som jag är så synade jag. Jag har ju endå andranöten. Han visar AQoff och jag tar hem potten på cirka 150$ även senare så har jag byggt upp en hyffsad stack och får sedan se 2 vacka ess och höjer upp preflop och får en syn. Floppen kommer 2 damer och motståndaren checkar till mig. Jag checkar bakom då jag inte vill ha en checkraise här. Turn visar inget speciellt och han checkar ännu en gång till mig och nu kan jag inte låta raise knappen vara. Jag höjer 5$ och får snabbt en dubbling till 10$ vilket jag känner mig tvungen att syna då han kan hara ett lägre 2par med tex JJ. River visar A och jag har nu nötkåken. Bara ett fyrtal som slår mig nu. Min motståndare trycker all in för cirka 100$ i en pott på ungeför 30$ och jag synar glatt och han visar 55 för lägre kåk. GOTT!

Så det som började då dåligt slutade tillslut ett litet ynka plus. Men många poäng tjänade och poängen behövs då jag inväntar min bonus på 750$. Och det är lite därför jag spelar 6 manna borden då dom ger mig mycket mer poäng. Speciellt om jag kör 4 stycken!

Nej nu blir det ett försök till i sängen. Godmorgon!

/ SysteM


Januari:  +182$

Torsdag natt!

Ja nu är klockan halv 3 här och strax ska jag dra mig till sängs men först ska jag säga vad som hände för mig i pokervärlden idag.

Började med lite 6manna cashgame vilket gick totalt +-0 totalt. Så jag satte mig vid ett 0,5-1 heads up bord istället vilket började skitdåligt då jag efter bara några händer skulle göra en skum syn så jag synade med lägsta paret då han tryckte och han hade då topp par med toppkicker så där rök 100$ men tillbaka in i spelet då jag såg mig själv som att ha övertaget och då jag efter en hand trott att jag fått han lite på tilt. Den handen var då jag satte triss på flopp och synade bara hans re-raise för att få honom att bluffa bort allt han har ifall har ett färgdrag eller något annat skräp. Turn kommer ett färgkort och han bettar ut igen och jag tror nu att han har färg så jag synar bara för att försöka dra in min kåk. River bara brädan med 5or så brädan är nu 77655 med 3 ruter och han bettar ut igen. 20$ blev det och jag höjer upp det till 60$ och han synar och jag fick senare se att han hade färgen. Bara någon hand efter det får jag se 3,7s på knappen och ja bilden under avslöjar handen. Anledningen till att jag spelade handen så sakta var att jag trodde han var på tilt och då jag hade position kunde jag lika gärna låta han bomba. Var dock lite orolig då brädan parade sig men jag lät inte det skrämma mig dock så hade jag fått lägga mig om det hade blivit ett 2par på på brädan på river. Nu blir det sängen då jag har lite grejer att göra imorgon. Godnatt



/ SysteM


Januari:  +147$

Torsdag och äntligen får jag rigga!

Japp idag var det dags för mig att rigga.

Jag får se 67s och väljer att höja preflop och får en re-raise vilket jag synar. Floppen kommer 9x7 med allt i ruter. min motståndare bettar ut en liten bet på 4$ vilket jag höjer upp till 11$ min motståndare synar efter en liten stunds betänketid. Turn 7 och jag har nu trissen. Min motståndare checkar jag och bettar ut 24$ i en pott på 34$ och han dubblar det till 48$ och då jag inte har så mycket kvar om jag ska syna den och här tror jag faktiskt att han har mig men jag kan bara inte förmå mig att lägga min triss så jag smäller all in för cirka 30$ till och han synar och visar K10s för färg. River 6 och jag sätter min kåk. Fan vad gott det kändes, det var längesen nu. Må det komma flera gånger inom det närmsta!

/ SysteM


Januari: -69$

Onsdag!

Igår Tisdag så satt jag vid datorn fram till 4 tiden och sen sa jag att jag skulle gå och lägga mig för att komma upp i vettig tid men sedan när jag la mig i sängen märkte jag att det var lönlöst upp igen och satt vid datorn någon timme till och det slutade att jag somnade halv 7 och sen sov jag bort hela dagen. 17:30 rörde jag mig ur sängen och tog en dusch men usch. Lite har jag fått gjort idag iallafall. Handlat och tvättat och även varit en sväng i replokalen för att hålla igång armar och fötter vid trumsetet. Sen blev det att snacka lite skit med linus och även kolla på Allt är heligt med Magnus betner för andra gången. Helskön humor killen har alltså även om det är ganska hackande mot vissa människor men men det är ju endå hans jobb att få folk att skratta och för min egna del så lyckas han jävligt bra.

Men nog om det poker blev det även. Började bra då jag kände mig stabil och lugn och gick in i en heads up match med 100$ mot en som satt med cirka 120$ och det började bra då jag först synade ner en bluff från honom på river och för att sen avgöra det hela med ett set på flopp då vi tryckte in allt och han hade ett färgdrag och jag drog in min kåk på turn och klonkade in potten på cirka 200$. Blir inget mer spel nu då jag ska dra mig mot sängen då jag måste upp tidigare imorgon och sätta på min nya nummerplåt som jag fick på posten igår. För er som inte vet så blev min nummerplåt snodd för cirka 1 vecka sen av någon full idiot. Nåväl det var allt för ikväll Kommentera gärna på mitt spel i dom 2 händerna jag har lagt upp som bilder.




/ SysteM


Januari: -133$

Tisdag framför datorn!

Japp idag har varit en slapp dag. Äckligt trött efter gårdagens utekväll vilket har resulterat i att jag suttit framför datorn hela dagen och kollat film och såklart spelat lite poker. Blev Daily fifty grand på Pokerstars men då jag hade cirka 3500(3K startstack) och fick JJ på small blind smällde jag all in då chipleadern som hade 25K höjde från 400 upp till 1000. Alla lade sig på mitt omslag medans chipleadern synade med KQoff. Floppen var låg men tyvärr fick han färg på river och jag var ute. Efter det blev det lite heads up spel på Ipoker men även det gick skit. 200$ back blev det ungefär men jag är inte bitter! För att tilta av mig lite blev det turnering återigen fast denna gång på ipoker för lite mindre personer att spela mot och jag är fortfarande kvar dock inte spelat så länge 200 kvar av 334 startande och jag ligger på 3K efter en misslyckad bluff snittstacken är 5K men det kommer eller så åker jag ut. Vi får se vad som händer.


/ SysteM

Januari: -245$