Pokern just nu.

Pokern går väl ok nu fast nu den senaste tiden känns det som jag följt något jävla mönster samtidigt som inte spelet gick riktigt min väg mitt senaste spelpass då jag tappade cirka 4 inköp för dagen men då ska även sägas att jag var uppe 4 inköp så på den sista sessionen tappades 8 inköp(200$) så därför har jag bestämt mig för att ta paus denna månaden ut. Har även funderingar på att skotta lite högre upp om det går bra när jag börjar spela igen med en stoploss på 2inköp eller något då raken dödar en på 0,10-0,25. Nästa speldag för mig blir antagligen 1a Augusti som tidigast.


/ SysteM

Tiltad!

Är jag nu då jag Spelade Heads up innan idag och det hade gått upp nästan 2 inköp innan jag slogs ner av några dryga potter och låg nu istället 1 inköp back. Fy för den som ger sig tänkte jag och fortsatte spela och andra eller 3e handen fick jag vackra AA på hand. Han höjer upp och jag höjer över och han höjer över igen. Smaskens tänkte jag och stekte lite innan jag skickade in degen. Syn sa han med 55. Må ingen femma komma!. Och det kommer inte en 5a. För det kommer 2 stycken. Flopp 5,5,6 och jag är i princip död. Tror nog att jag ska ta pause från Heads up nu ett tag och försöka att köra något annat istället. Ikväll blir det antagligen 2 turneringar iallafall, 16k och 32k på fulltiltpoker.  Wish me luck


Dagen änsålänge har resulterat i 2 1/2 inköp back.


/ SysteM

Försök #3

Ja, min 3e session gick sådär. Körde 32k på fulltilt men åkte ur tidigt då jag bombade på hårt med KJs då jag floppade 2 överkort och färgdrag. Sen körde jag mitt vanliga heads up spel men det gick inte riktigt vägen även om jag gjorde en ganska stor bluff med 9,10off.


Seat 1: Cirkkkk ($30.40)
Seat 2: panicstrikken23 ($39.90)
 Cirkkkk posts the small blind of $0.25
 panicstrikken23 posts the big blind of $0.50
 The button is in seat #1
 *** HOLE CARDS ***
Dealt to Cirkkkk [Th 9d]
Cirkkkk raises to $1.50
 panicstrikken23 calls $1
 *** FLOP *** [7c Kc 5s]
 panicstrikken23 bets $3
Cirkkkk raises to $7
 panicstrikken23 calls $4
 *** TURN *** [7c Kc 5s] [2d]
panicstrikken23 checks
 Cirkkkk bets $12
 panicstrikken23 calls $12
 *** RIVER *** [7c Kc 5s 2d] [Qd]
 panicstrikken23 has 15 seconds left to act panicstrikken23 checks
 Cirkkkk bets $9.90, and is all in
 panicstrikken23 folds
 Uncalled bet of $9.90 returned to Cirkkkk
panicstrikken23: nh
 Cirkkkk mucks
 Cirkkkk wins the pot ($40.50)
 *** SUMMARY *** Total pot $41 | Rake $0.50 Board: [7c Kc 5s 2d Qd]
Seat 1: Cirkkkk (small blind) collected ($40.50),
 mucked Seat 2: panicstrikken23 (big blind) folded on the River

Jag frågade honom sedan vad han hade efter han hade skrivit "nh" då sa han att han hade A6c. Satte han på färgdrag men om det hade kommit ett A på river så hade jag fortfarande bombat på och då hade han nog allt synat mig. Rätt komiskt att han synade min bet på 12$ på turn men la sig mot min all in på 9,90$ på river.

Dagen slutar på ungefär 1 inköp back vilket jag inte tycker är så farligt då jag inte spelat mitt A-Game idag.

Nu blir det sängen


/ SysteM


Försök #2

Påbörjade dagens andra spelförsök och det gick lite bättre. Vann igen 1 1/2 inköp. Spelade dock mot världens "nit" sista sessionen. Äckligt tajt och syngalen. Enda gången han vågade höja över mig var när han hade satt minst 2par. Helt galet så dålig. En hand då jag hade Q4 och han hade Q10 och det hade gått syncheck preflop så kom floppen 4,5,10 med färgdrag och jag höjde ut pott på flopp för att se vart jag stog. Han synade och jag satte han på färgdrag. turn kom x och jag bettade ut igen och han synade. River 4 och jag betade pott varpå han synade. Sen orkade jag inte spela mot han för att han var så tajt. Så jag slutade posta och skrev. "u're such a nit :D"  då skrev han tillbaka " u're such a fish" vilket jag tyckte var roligt då det var han som satt och synade hela tiden :D


/ SysteM

Tilt!

Tänkte jag skulle ta mig en pokersession men det gick ju inget vidare. Började med att höja 8,2 för att se flopp 8,2,x. Jag höjer och får syn, turn visar en 9a och han checkar jag höjer pott och han trycker. Det låg även 3 färgkort på floppen. Jag känner att jag inte fokuserar till 100% och dom enda händerna jag har slagna här är ett slowspelat överpar eller par och färgdrag. Iallafall så blir det syn och han har 8,9.

Byter sedan bord och funderar på att avsluta mitt pass direkt då jag som sagt inte känner mig så fokuserad. Jag fortsätter och synar en höjning med K7s. Flopp K,10,7. Jag checkraisar min motståndare på floppen då han bettar en jätteliten bet och då höjer han över. Jag trycker all in och han synar med K10. Ångrar inte mitt spel alls i den handen då han lika gärna kunde haft KQ,AK,AA. Däremot 8,2an kunde jag nog lagt på turn men är man fisk så är man!

Ska inte spela mer nu förens ikväll, ligger som det är nu cirka 3 inköp back vilket jag inte är så nöjd med.


/ SysteM

Lyckad pokerdag!

Japp idag har varit en bra pokerdag och jag är plus nästan 4 inköp. Gjorde 2 hjälte syner nu i min senaste session en med A hög på brädan 2,3,J,K,3 då jag höjde flopp med A5s för färg håldrag till stege och ett överkort.  jag kontbettar och han synar. Turn visar K och han checkar och jag checkar bakom då jag vet att han kommer syna mig med en J då han har synat ner mig med andra par hela vägen bara någon hand tidigare då jag bluffat alla gator. River visar en 3a vilket jag inte tror han har och då bettar han ut en pottbet och jag funderar ett tag men synar sedan med A hög vilket kändes skönt att vinna med då han hade 5,6 på handen. Nästa hand är lite värre då jag har 77 och synar en höjning preflop. flopp 6,8,9 allt i hjärter och jag synar bara. turn ett hjärter till och det går checkcheck. River kommer en 8a och jag checkar igen och då bettar han ut en ganska stor bet och jag funderar vilka händer han kan göra denna bet med. Han skulle inte beta ut en 8a här och inte en färg under Q då jag kan sitta på allt upp till en K då jag vill hålla potten nere. Jag synar och han visar Q7 och jag vinner potten. Imorgon är det Pokerlan igen och då förhoppningsvis kan man kanske komma bra i en turnering och även vinna några inköp i cashgamandet.


/ SysteM

en kort session




Kan börja med att jag drog +2 inköp idag då jag ena gången drog ut med A7 för 2 par mot en som hade satt 6,9 och färg. A på river vilket gav en härlig kåk.  Spelade dock bara typ 15-20 min idag sen fest på kvällen!

/ SysteM


ps. världens tråkigaste inlägg

7 är inte mitt lyckonummer.

Idag har det spelats mest heads up men även 16k på fulltiltpoker. Slutade på 54 plats i turneringen och fick cirka 53$ för det. Men det är heads up spelet som har gått bäst upp idag, inget speciellt men totalt idag så ligger jag 4 inköp plus och det känner jag mig ganska nöjd med då jag blev helt söndertiltad i några potter. Tex All in med AK mot J7 på flopp KJx. 7 på river. All in med AJ mot 77 på J hög flopp 7a på river. Även en tråkig pott nu i slutet på kvällen då det är en som synar ner mig hela tiden med lägsta par och allt möjligt då jag bluffat mycket och träffat mindre. Tillslut får jag äntligen en bra träff. Q8 på flopp 9,10,J borde ju vara bra och han betar rakt in i mig och jag höjer över han synar. Turn är ett A och han checkar och jag bettar på stort och han synar. River Q och han bettar ut pott och jag är relativt säker på att han som sämst har en 8a och jag synar och han visar 85s. Nu är det mycket gnäll från min sida men det får ni ta! Har också haft tur en gång då jag var all in med AA mot QQ och vann. Kunde lika gärna varit tvärtom.

Nu blir det sängen


/ SysteM

Tiltens dag.

Dagen slutar 4 inköp back. Då det var en del dryga händer tex QQ vs 6,4off all in på turn då han satte 2 par på river.

Även torskat 2 stora potter med AA. En höjd pott preflop. Flopp : 899 jag betar han synar. turn  9 jag betar ut och han höjer över jag går all in han synar och visar 9,10. Nästa hand är då jag höjde höjde över hans höjning och fick se floppen 6,7,7. Han hade 6,7off.

Spelade även 16k på fulltilt inatt men det gick inte speciellt bra då jag åkte med A9s mot 55 precis efter 1a timmen.

Imorgon blir det nya tag och förhoppningsvis en ökning på kontot.


/ SysteM

En tursam dag.

Jag vill börja med att säga Grattis till Lison som igår hittade storklonk på Prima, Well done Lison!


Ja dagens spel har varit ganska tursamt. Började med JJ mot AA all in preflop. J på flopp och sedan AK mot K10 all in på flopp då jag drar in en 10a på river. Dock hade jag ganska mycket otur mot en kille enligt mig själv då jag re-raisade preflop med KK för att se floppen 6,7,4 och jag bettar ut och han synar. Turn A checkcheck river A och han bettar ut pott. Jag synar och han visar A4. Gick upp till att ligga nästan 4 inköp upp innan men tack vare många dryga potter gick jag sedan ner mig och gick tillslut bara 1 inköp upp. Nu blir det sängen snart


/ SysteM




Söndagspoker!

Japp. Då det nu blivit lite vana att vi sitter hemma hos mig och spelar på Söndagarna så blev det även så idag. Poker gick väldigt upp och ner. Spelade till 95% Heads up och även 16k Guarantee på Fulltiltpoker. 16k ville sig inte riktigt då Jag åkte på 150 plats med A7 mot A8 då det var 135 betalda platser. Heads up gick bra och jag drog in några inköp. Dagen slutar på 75$ upp vilket jag ser som ett Ok resultat. Torskade en dryg pott då vi först var all in på J hög flopp med QQ mot J4 där jag lyckades vinna. Motståndaren köpte direkt upp handen efter och jag kollar ner på JJ. Jag höjer 3bb och han trycker All in direkt. Jag är 99% på att jag har bäst hand och blixtsynar. Han har 22 och drar in sitt set på flopp. Kändes lite tungt att allt det där skulle göra att man gick even.

Pokern just nu har gått okej och från förra söndagen så ligger jag 570$+ vilket jag är ganska nöjd med. Må det fortsätta!

Nu ska jag sova


/ SysteM


Dagens spelande!

Satt idag borta hos Heide och lirade 2 timmar ungefär. Det gick ganska stabilt uppåt och jag plussade ungefär 4 inköp (109$). Spelade även hemma lite och plussade cirka 1 inköp. Imorgon blir det mycket spel då Heide kommer hit vid 14 tiden och vi ska lira från 14 och sen hela natten, må pokergudarna vara med mig :D


/ SysteM

32k$ guarantee.

Japp, natten bestod av en turnering där det gick helt okey fast det ville inte sig redigt i sista handen men jag gnäller inte då många händer höll upp för mig fram till dess att jag kom 69a av ca 1200 startande. Sista handen var jag all in AQ mot 9,4 off då min motståndare satte 2par. kom iallafall itm och det är ju bättre än inget. Ska nog spela lite heads up sen blir det sängen.


/ SysteM

Dagens spel!

Ja idag hade jag lite pokerlan här. Heide,Jimmy och Jimmie satt här och spelade med blandade resultat. Dock gick det bra för mig då jag vann cirka 10 inköp. Förhoppningsvis håller det i sig och jag har bra flyt imorgon också. Dagen började dock med en bad beat då jag synade en all in på floppen J,7,4 med 88 då motståndaren hade Q4s. Q på turn och jag torskade ett inköp men dock var det det enda inköpet som jag torskade på otur idag. Hade en del flyt även idag tex när jag bluffade med hålstege drag på flopp och turn som jag satte på river vilket gjorde att jag vann ett inköp. Nu är tosia över här i stan och jag tycker faktiskt det är ganska skönt. Nu ska jag dra mig till sängs

/ SysteM

Lite Framgång och lite händer.

Har spelat idag och det har gått helt ok. Tänkte lägga upp några händer också men bloggen är mongolid! får se ifall jag kan fixa det senare.


/ SysteM

Lite spelande blev det...

Ja, Idag tänkte jag att jag skulle försöka spela lite. Dock gick det inte speciellt bra jag backade cirka 4 inköp. Först med 33 mot JJ då båda floppade set, dock tror jag att jag kunde kommit undan på den floppen om jag bara tänkt till lite. Senare så fick jag också ett färgstegedrag då jag satte stege på turn men blev utdragen på river då min motståndare hade hålstege och högrefärgdrag. all in på floppen KK6 med KQ mot K9. 9a på turn.  Sen till dagens största pott. Jag höjer upp med AKs och får se floppen KK10. Jag höjer och min motståndare som har dubbla inköp vilket då även jag har höjer över. Händerna jag är rädd för är ju 1010 och K10. Jag vet inte alls hur jag ska spela här. Känns som att även att vi båda har dubbla inköp så måste jag trycka in så mycket pengar som möjligt på denna floppen. Troliga händer han kan ha på den floppen är ju händer som Kx, 1010, K10, JJ,QQ,AA,A10,Q10. varav dom troligaste är Kx, K10,1010. Dock finns det många fler händer jag slår än jag förlorar mot så jag borde ju försöka få in alla pengarna på floppen? Istället så blev det inte så och det slutade med att jag callade endast turn och river vilket gjorde att jag sparade ett halvt inköp då min motståndare hade K10 på hand.

har väl haft lite flyt idag också fast mest oflyt samt att jag inte spelat optimalt.

/ SysteM

Sjuk

På senare dagar har man gått och blivit sjuk, började igår när jag skulle vända på dygnet att jag istället fick ont i halsen, började svettas överdrivet mycket och spydde 1 gång. Efter att jag hade spytt så kändes det mycket bättre och jag trodde att det skulle gå över. Men då cirka 6 timmar senare var det ner med huvud i toaletten igen!

Just nu sitter jag på sängkanten och är jättevarm och känner mig dåsig samtidigt som jag har ganska ont i halsen!

Ja till pokerspelandet då? Jo Måndags så satt jag hemma hos Heideskruttet fram till cirka 5 på natten då det spelades i princip hela tiden samtidigt som det ibland blev en del skitsnack! Kvällen började ganska dåligt då jag låg 4 inköp back vilket gjorde mig rätt irriterad då jag kände att tilten var påväg. Jag tog en paus på cirka 1 timme och började spela igen, dock började det med att jag torskade ännu ett inköp. Jag fortsatte iallafall att spela bra och tillslut så så låg jag till och med + 2 inköp, tappade dock 1 inköp sen men är ganska nöjd med att ha vänt 5 inköp back till +. Nu dom 2 senaste dagarna har jag inte haft någon energi överhuvudtaget, känns till till och med jobbigt att gå in i köket. Må jag bli frisk snart så att grinden kan fortsätta!

/ SysteM