Jag är duktig på sngs?

Mitt resultat idag är helt lysande då jag har i dom sista 9 sngsen har resultatet

1:a  0

2:a 0

3:a 1

4-9  8


Helt sjukt verkligen, lyckas inte komma rätt i några potter alls när det verkligen behövs. Föressten så var 3e platsen nära att bli en bubbelplats då jag foldade när jag i princip var all in bara för att en kille höjde bigstacken, bigstacken drog ut och där fick jag min 3e plats. Detta är nytt rekord för mig att vara utanför pengarna, har som mest haft 5 plac utanför pengarna tidigare men det slogs idag! Kommer ihåg att heide sa att han som mest hade haft 8 placeringar i rad utanför pengarna. Well! we're even.

funderar på att köra 4 sngs till innan jag drar mig till sängs men vi får se vi får se.

/ SysteM

Äckel sngs

har kört 3 sngs idag med placeringarna 3,4,6a

Nu ska jag whina lite. När jag åkte ut som 4a så var vi all in 55 mot 88 preflop 5a på turn. och när jag rök som 6a höjde jag med A8 på cutoff varav knappen som hade en stor stack och som varit ganska aggro mot mig tidigare synade. Flopp AQx och jag checkade då det bara var han och jag i potten för att få han att bluffa. han går all in jag synar han har KQ . Q på turn!

Dagens sng spel slutar på cirka 1 inköp back vilket jag tycker är äckligt då jag borde vunnit dom 2 händerna!

/ SysteM

Knasigt

Spelade nyss världens sjukaste hand i en sng. jag höjde till 110 i tidig position med QQ fick 3 syn. Flopp 9,J,X. Jag bettar ut 230 på floppen och en person synar. Turn kommer en 9a till och jag checkar för att få motståndarn att comitta sig med en knekt, Han bettar 600 och jag går all in för 500 till vilket han synar gissa gärna på en möjlig hand han kan ha.

idag har jag spelat en sng vilken jag kom utanför pengarna i. Anledningen till att det inte blir mer spel är för att jag drar till Malmö idag med familjen, möjligt att det blir lite spel nere i malmö då jag har laptopen med mig, annars kommer jag hem på Torsdag!

/ SysteM

Tankar om sngs.

Ja då har jag väl spelat mellan 50-70 sngs nu med ett helt ok resultat. Har dock inte orkat kolla det här med ROI och så änsålänge men jag tror jag ligger okej till då jag endast haft 1 enda session då jag inte kommit i pengarna i en enda och det var precis efter jag bustat ut från FTOPS Main event. Heads up spelet och cashgame har legat på is nu i lite mer än 1 veckas tid och kommer antagligen att göra det ett tag till om sng spelet håller i sig.

Resultaten för sngsen igår och idag har varit  8,5,4,7,7,1,1,6,8,3,2,3.

/ SysteM

Sit n goes och FTOPS!

Dagen började med sit n goes. 4 stycken varav placeringarna var 2,2,2,3. Sen då till FTOPS Main event. Började snålt då inget gick rätt för mig och jag gick ner mig till 2,5K i marker då man började med 5K och fick JJ och tryckte all in och fick syn av 88 vilket gjorde att jag dubblade upp. Gick sen ner mig till 4K för att sen dubbla med AK mot 88 då jag drog K på river. Fick sedan efter en viss väntan QQ på sb och går all in då cutoff+1 har höjt. Utg synar och visar JJ. Jag vinner och har nu 11K i marker Whoho. Har sen märkt att killen som sitter 2 steg innan mig verkar vilja åka ut då han har gått all in med halvdassiga händer flera gånger. Han dubblade precis upp och har 7,5K i marker och jag har fortfarande 11k då jag får se AA och som omdet vore julafton går tomten all in för sina 7,5K och jag trycker all in över honom och alla andra viker. Flopp Q26 turn Q och jag dör lite inombords, Hade ju haft cirka 20k med antar och allt och då snittet i turren låg på 14K så hade jag legat helt OK till och äntligen kunnat sno lite. Går sedan all in med cirka 2500K från cutoff med A6off och får syn av A7s och då ingen träffar är jag ute på cirka 1.100 plats av nästan 5000 startande. Klarade mig i turren i lite mer än 3 timmar vilket jag endå är nöjd med. Bättre lycka nästa söndag!

Som om inte det var nog att åka ur så spelade jag sedan 5 sngs där jag inte kom i pengarna i en enda. Placeringarna var 6,7,8,4 om jag inte minns fel. Tilt eller oflyt? Tror det var lite av båda faktiskt.


/ SysteM

Ännu mer sitngoes!

Sit n goes har det spelat idag. Vet inte hur många exakt men det har blivit några stycken. Hade bra flyt i en 45 manna sng där jag kom 2a då jag egentligen borde vunnit då jag var all in med mest marker med A10 mot K9 och handen efter så fick jag ett par i 7or och hans A6a drog in ett A på river men 2a plats var ju hyffsade pengar det också. Spelade även en 18 personers sng där jag kom 3a. Och med dom 2 penga platserna samt några pengaplatser i sngs så har jag utökat min bankrulle till fulltilt med cirka 500% och det betyder att om jag inte förlorar en massa nu kommer att spela FTOPS Main event på söndag med ett inköp på 500$. Wish me luck!

/ SysteM

SysteM Goes Sitngo!

Japp lite heads up spel blev det som vanligt idag men det avslutades med att jag spelade cirka 7 sngs också. Började ganska dåligt men jag är nöjd med att jag gick plus då jag knappt spelat sngs överhuvudtaget innan.  Även dagen slutar plus!


/ SysteM

2 dagars spel.

Spelet har gått sådär då jag spelat nästan cirka 1500 händer nu på 2 dagar vilket är 7 timmars spel vilket betyder att jag änsålänge denna vecka håller tidsplanen med 1 timme till godo. Håller dock inte riktigt imkomstmässigt men dock är jag nöjd med att ligga +-0 idag då jag först åkte på en stege med 8,10 flopp J,9,8 då han hade Q10. i en pott på 250$ sen då jag med 33 på hand på floppen 3,4,x mot motspelarens 44 torskade en ganska liten pott tack vare motståndarens idioti. Nu blir det att sova lite.

/ SysteM

Torr dag!

Har idag gjort ett uttag från betsson på 200$ och det känns fan som att varje gång man tar ut pengar så börjar det gå dåligt, började dock bra med AQ mot KJ. då jag re-raisar preflop och floppen visar K hög. jag bettar ut en 3/4 bet vilket motståndarn synar. Turnen visar ett A och jag fortsätter vara agressiv och bettar nu ut lite mer skulle gissa på 6/7 eller något sådant, river visar ännu ett Ess och jag trycker till och han synar. Dock så arbetar jag mig sakta neråt efter den handen och slutar istället på att backa 160$ till snubben.  med händer som 5,7 mot 56 på brädan 5,6,4 då jag synar flopp och turn då det sedan går checkcheck på river då det kommer runnerrunner A på turn och river.

Får sedan också en stege med 4,5 på flopp 3,6,x checkcheck turn x men får ett färgdrag att slå in checkcheck igen river ger mig stege motståndarn bettar 5 jag höjer till 15 han dubblar 15 till och jag fisksynar.
 
Han tar även en pott senare då han sätter stege på turn och checkar och bettar sen ut på river. Jag tror att han har stege eller bluffar så jag synar.

Sedan torskar jag även en stor pott då jag bluffar med ett gutshot drag till nötstege då han drar in lägsta möjliga stegen på turn. Torskade sedan AK mot AQ då det blivit rereraise preflop. Flopp Q hög och då potten redan är på cirka 100$ och han har 40 bakom så trycker jag in allt med AK och han synar.
 
torskade även en rätt stor pott med JQ då det blivit re-raise av honom preflop. Flopp J hög och han har QQ. Nåväl dagen idag slutar på cirka 250$ back men det får jag ta igen imorgon!

/ SysteM


Resultat för April!

April var ingen speciellt bra månad för mig och då jag inte räknat in någon som helst rakeback i denna månaden utan tar det på Maj istället. En sak jag tror jag gör fel är att när jag spelar och förlorar så spelar jag längre sessioner och tvärtom när jag vinner.

Resultat APRIL : -547$ (3.323 SEK)

!

Ja återigen ska jag whina på mig själv, blev en enstaka timmes spel idag vilket inte alls är vad min tidsplan ligger på. om jag ska hålla min tidsplan så ska jag spela 14 timmar till på 2 dagar och 2 nätter vilket känns svårt.

Mina tidsmål är att spela 3 timmar om dagen 5 dagar i veckan varav jag just nu denna månaden totalt har spelat i 4 timmar totalt. Detta resulterar i att jag ska ha spelat 60 timmar då månaden är slut. Får hoppas att jag drar igång lite nu så jag klarar mitt månadsmål.

Annars idag har det inte hänt speciellt mycket. Gjorde brylepudding hemma vilket blev mycket gott samt att jag har börjat kolla lite på highstakes poker säsong 2. Sett alla avsnitten tidigare men då jag har brist i saker att titta på när jag sitter vid datorn så tänkte jag att det var dags att dra igenom en gång till.

Har inte fått in min rakeback än heller så därför månadsresultat men som jag skrev i tidigare blogginlägg, minusresultat kommer det bli för april månad.

Nu ska jag ta och sova lite

/ SysteM

Dåligt Peter dåligt!

Spelande var det dåligt om. Ska ha lirat 18 timmar tills på torsdag och änsålänge har jag spelat 3 timmar. Känns inte riktigt enligt tidsplanen då jag inte hållt mina timmar en endaste gång. Imorgon blir det spel iallafall och jag hoppas att det går åt rätt håll. Var hos Heide idag också och spelade litegrann samt spelade lite wii, sjukt längesen jag var där så. Nej nu blir det sängen


/ SysteM

Dåligt med spelande!

Inget spelade har det blivit idag då jag inte känt något sug eller ork  till det. Dock har jag satt lite mål vad det gäller mitt spelande då jag just nu spelar väldigt lite poker och det måste förändras. Imorgon kommer det spelas iallafall en liten stund det är en sak som är säker.  Nu blir det sängen för mig. Hoppas ni tyckte om att läsa världens tråkigaste inlägg

/ SysteM

Äntligen lite positiva nyheter.

Japp idag är det första dagen på månaden och jag drog igång med att köra lite 0,5-1$

Började bra då jag mötte en galen motspelare som var rätt tiltad och jag timade hans tilt bra och slapp utdragningar!

Först fick jag AA på handen och höjde hans höjning på 2$ upp till 7$ och han synade. Flopp Q96 med 2 ruter. han checkar och jag bettar ut 12$ vilket han synar. Turn kommer klöver fem och jag bettar ut 34$ vilket han synar med 40$ bakom. Jag har honom på en Q med osäker kicker. River visar spader 8 och jag trycker han all in vilket han synar med antagligen en Q på hand. 186$ blev potten på.

Bara 3 händer senare får jag QQ på hand och höjer till 3$ och direkt går han all in för 106$ vilket jag blixtsynar. Han visar K7off och utan kung på brädan så vinner jag även denna potten.

Några efter cirka 20 händer så fick jag sedan JJ på handen och då jag höjt till 3$ går han all in för 125$ då han har tagit en del småpotter av mig. Jag synar snabbt då jag troligast har bäst hand. med A4s på hand vinner jag potten på cirka 250$

Nattens korta spel slutar på cirka 250$+ må detta vara starten på en bra månad!


/ SysteM

Ny Månad!

Ja då var det ny månad och snart kommer mitt resultat komma upp för April månad. Kan redan nu säga att det inte kommer bli ett speciellt bra resultat då jag varken lyckats bra med varken turneringar eller cashgamet. Dock är jag ganska nöjd med hur jag spelat dom flesta händerna i turneringarna då jag till 80% åkt ut då jag varit favorit. Cashgamet är jag lite mindre säker på, känns som jag tappat stinget nu då det gått dåligt flera månader i rad men jag hoppas på en rush snart då det blir lite drag i cashgamet samt en turneringsklonk. Kommer gissa på att månadsresultat ligger på mellan 100-300$.


/ SysteM