Lite bra resultat!

Igår spelades det i cirka 1000 händer och på det lyckades jag skramla in ungefär 450$. Hade en del flyt och bra timing. Dock vann jag bara 2st stora all ins. Den ena med QQ mot AJ på J hög flopp. Och nästa med en Kåk. Var mycket orolig att min motståndare skulle ha QQ i denna hand men tycker endå att jag måste dega in då det är i princip den enda troliga hand (ser inte 77 som så trolig) Nu till lite handanalyser.

Analys #1

Den här handen är väl kanske inte så intressant egentligen. på både flopp och turn så vet jag inte vart jag står men på river så känner jag att min motståndare antingen har slowspelat ett monster, har en J som han försöker värdebetta hårt eller så har han ett missat högre drag eller rentav samma hand och då troligast ett missat drag så jag testar genom att göra en ganska liten höjning men som borde se väldigt stark ut då det inte är ofta man check-raisar rivern tom.


Analys #2

Ja preflop så höjer jag upp standard på BB då sb limpat in till mig.

Flopp: Jag höjer ut en standard kontbet på 5$ då jag oftast har bäst hand här tror jag men får ett omslag till 15$. Direkt här så sätter jag min motståndare på ett mellanpocket och eftersom att han limpat till mig på sb så tror jag att han antagligen har ett ganska lågt pocket såsom 22-55 oftast men då handen utspelade sig så trodde jag mer på 77-88 men det tycker jag att han borde ha höjt? Iallafall så floatar jag honom här för att försöka spela ut han på en turn då jag tror att jag kan representera bra om jag kör på hårt på turn och river.

Turn: Efter att han checkar till mig så är jag ganska säker på att han inte har en knekt utan då att det är väldigt troligt att han har ett lägre pocket och vill hålla potten nere ifall han är slagen. Jag höjer 24$ då jag tycker att det ser ut som att jag har antingen AA,KK,Jx. Och jag blir ganska förvånad över att jag ganska snabbt får syn här.

River: Har fortfarande honom på ett lägre par och tror att det blir väldigt svårt för han att syna ett skott till på river. Han lägger sig efter att ha tänkt väldigt länge och jag plockar hem en fin pott.


Analys #3

Preflop: Här spelar jag handen ganska svagt men jag tycker inte det är speciellt stor mening här att slå upp preflop då jag tror att jag kommer få syn av minst limparen som kommer ha position på mig hela handen igenom.

Flopp: Floppen är bra för mig och jag betar på då jag tycker att motståndarna borde ha svårt att sätta mig på ett A då jag limpat pre.

Turn:  så checkar jag vilket jag inte gillar alls. Hade kunnat höja här för att sen ofta lägga mot en höjning och även höja för att få ett färgdrag att betala dyrt för att dra ut till river.

River: Så tror jag att jag har bäst hand och att min hand också ser väldigt bluffig ut och tror att jag kan få syn av många händer så jag väljer att beta pott på 9$ och får då ett omslag till 29$. Det jobbiga här tycker jag är att min hand ser så bluffig ut och att motståndaren ofta kan göra ett move på mig här. Om jag hade fått spela om handen så hade jag nog höjt 5-6$ på turn och sen check synat river istället. Det hade varit ett mycket mycket bättre spel men ibland så spelar man riktigt dåligt. Potten går till honom då han har nöten!


Nu idag blir det säkerligen lite poker sen på Måndag så verkar det som det bär av mot Casino Cosmopol återigen för att försöka råna skåningarna. Får se om jag kanske tar med mig någon analys hem därifrån.


/ SysteM




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback